Jordens Søjler på Østre Gasværk - alt udsolgt

Det københavnske teaters enorme satsning begynder at ligne en bundsolid succes - nu udvides spilleperioden

Flere end 50.000 mennesker har foreløbig sikret sig plads til succes-forestillingen Jordens Søjler på Østre Gasværk. Og billetterne rives væk i et omfang, der nu får teatret til at udvide spilleperioden - og dermed sætter de yderligere 20.000 billetter til salg fra i dag.

-Der er virkelig Follett-feber i Danmark, siger Pia Jette Hansen, teaterdirektør på Østre Gasværk Teater.

 Det er den britiske forfatter Ken Follett, der har skabt fortællingen om Jordens Søjler, og hans romaner udgives over hele verden. Derfor var det et kæmpe scoop, da Østre Gasværk fik hans tilladelse til at sætte deres egen version af "søjlerne" op som musical. Og Ken Follett var efterfølgende begejstret. Det samme er altså det danske publikum, som strømmer til.

-Vi har solgt billetter fra Skagen til Lolland Falster. Bogstaveligt talt. Der har ikke været en eneste tom stol siden verdenspremieren den 12. oktober, så de røde lamper foran teatret har været tændt lige siden. Derfor åbner vi nu for ekstra-ekstra-ekstraforestillinger og sætter 20.000 nye billetter til salg i dag, siger Pia Jette Hansen.

TV 2 lorrys Søndagsmagasinet handlede i sidste måned om de intense forberedelser op imod premieren. Se det her.

Gasværket øger spilleperioden med fire uger frem til midten af januar, og skuespillerholdet skal også på arbejde i den ellers stille uge mellem jul og nytår - så stor er efterspørgslen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik