Ishøj Svømmehal genåbner efter ni måneders renovering

Næste søndag slår Ishøj Svømmehal dørene op til et brag af en åbningsfest med gratis adgang hele dagen

Efter ni måneders lukning - en måned længere end forventet - genåbner den nyrenoverede svømmehal i Ishøj. 

Årsagen til den forlængede lukkeperiode er, at betonen i bassinerne var i dårligere stand end forventet.

Nu er betonen skiftet, der er klinker i alle bassinerne og vandbehandlingssystemet lever op til nye gældende miljøkrav. 

Og der er noget at se frem til for alle vandhunde.

Der er kommet en stor rutsjebane, et morskabsbassin med massagedyser, en forhindringsbane og et soppebassin til svømmehallens yngste gæster.

Samtidig er ventilationssystemet forbedret, musikanlægget udskiftet og et stort vinduesparti med udsigt til Ishøj Byhave giver langt bedre lysindfald. Og endelig er der en ny spa til de voksne. 

Der er kommet en ny stor rutsjebane i Ishøj Svømmehal
Der er kommet en ny stor rutsjebane i Ishøj Svømmehal

Samtlige medarbejdere har været igennem et omfattende uddannelsesforløb og praktikophold i samarbejde med Vestbadet. De har fået optimeret deres kompetencer og fået nye instruktørtitler på CV'et.   Alt i alt har renoveringen kostet cirka 40 millioner kroner. 

Udvidede åbningstider
Fremover har Ishøj Svømmehal langt færre lukkedage og i folkeskolernes ferieperioder holder svømmehallen stadig dørene åbne, dog i en reduceret åbningstid fra klokken 9 til 16. 

Udvidede åbningstider i Ishøj Svømmehal

Svømmehallen har fra den 26. marts åbent som sædvanligt. Det vil sige, at de offentlige bade- og svømmetider er mandag-torsdag kl. 6.30-21, fredag kl. 6.30-19, lørdag kl. 8-16 samt søndag kl. 8-16.

Det bliver Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp, der klipper snoren og genåbner svømmehallen søndag den 26. marts klokken 8.30

- Det bliver et stort øjeblik at åbne svømmehallen, som vi har renoveret efter alle kunstens regler. Jeg håber, at vi kan tiltrække endnu flere brugere med alle de nye muligheder og familievenlige priser. Når jeg taler med folk om svømmehallen, omtaler de den altid som 'vores svømmehal'. Der er ingen tvivl om dens store betydning for os Ishøjborgere samtidig med, at den også er attraktiv for flere af hovedstadsområdets elitesvømmere, da kun få svømmehaller har et 50-meter-bassin," siger borgmester Ole Bjørstorp.

Åbningsdag med gratis adgang
På åbningsdagen byder svømmehallen på morgenmad til alle de morgenfriske indtil klokken 9.30 i foyeren. Åbningsdagen byder også på gratis entre og aktiviteter for store og små, og der er et gratis glas bobler, frugt, kanapeer, minisandwich og petit four til alle. DJ Jerome og DJ Reas sørger for lækre beats og god stemning i hallen. 

Alle oppustelige badedyr får frit spil i 50-meter-bassinet, og der vil blive sænket en forhindringsbane ned udover de to oppustelige forhindringsbaner, som ligger på vandet. Børnene kan få oplevelsen af de populære waterballz, den nye rutsjebane, morskabsbassinet og soppebassinet. I foyeren står svømmehallens livreddere klar til at give børnene en eventyrlig make-over med vandfast ansigtsmaling og en ballon.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik