Ishøj efterlyser madspilds-entusiaster

Ishøj Kommune beder nu om hjælp til at finde frem til den person eller virksomhed, der gør noget helt særligt for at mindske madspild.

Kender du en ildsjæl, der er en haj til madplaner, en sand mester i at få brugt resterne i køleslabet eller deler overskudsfrugt med naboerne for at undgå madspild?

Ishøj Kommune har sat jagten ind på den person eller virksomhed, der gør en ekstra stor indsats for at mindske madspild. Kommunen skal nemlig uddelele den årlige Klima- og Miljøpris, der i år sætter fokus på madspild. 

Hvert år smider danskerne 700.000 tons mad ud, der sagtens kunne være spist. Derfor er det i følge kommunen tid at hylde dem, der tager sagen i egen hånd. Der er nemlig rigtig meget, som både private og virksomheder selv kan gøre, og alle former for initiativer kan komme i betragtning til prisen.

For at hylde den helt rigtige vinder beder Ishøj Kommune nu om hjælp til at få indstillet personer og virksomheder med adresse i kommunen, som yder noget ekstra i dagligdagen for, at mindre mad går til spilde.  

Kender du den helt rigtige, kan du indstille til prisen på mail til pbm@ishoj.dk.

Prisen har en værdi på 5000 kr. og bliver uddelt senere på året.

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik