Ishockeytræner fra Rødovre bliver på isen

For tredje sæson i træk kommer cheftræneren for ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls til at hedde Jesper Duus. Parterne har forlænget kontrakten til endnu en sæson.

Hos Rødovres elitemandskab i ishockey har cheftræneren de sidste to sæsoner heddet Jesper Duus. Og sådan bliver det ved med at være.

Det udsagn gælder hvert fald for en sæson endnu, efter den tidligere landsholdskæmpe, der nu er 48 år gammel, har fået forlænget sin kontrakt hos Rødovre Mighty Bulls. Det skriver ishockeyklubben i en pressemeddelelse.

- Vi har været rigtig tilfredse med arbejdet, og vi synes, at Jesper har formået at få rigtig meget ud af spillertruppen. Som klub har vi et rigtig stramt budget, og derfor er det vigtigt at få spillerne til at arbejde som et hold og kæmpe som en enhed, lyder det fra direktør Brian Møller.

De seneste to sæsoner har Jesper Duus formået af føre holdet frem til kvartfinalerne i den danske elite-ishockeyliga, Metal Ligaen.

Herefter har holdet ikke formået at løfte sig ind i slutspillets semifinaler, men ifølge cheftræneren er det ikke skuffende.

- Sidste sæson var ok med pil opad, hvis vi ser på hele sæsonen. Vi fik prøvet at være med i toppen og lærte, at det kræver mindst lige så meget af alle på og uden for holdet, hvis man ønsker at blive hængende der. Sidste del af grundspillet ventede vi underbevids på, at slutspillet skulle starte, og vi beviste også, at vi var klar. Vi gav Esbjerg en god serie, men de viste sig bedre end os, sig Jesper Duus.

Nu starter arbejdet og forberedelserne på den kommende sæson, og Duus er allerede igang med at se på spillersammensætningen til næste sæsons trup.

– Mit og mange andres ønske er selvfølgelig at se RMB være med i toppen af ligaen – kontinuerligt. Netop kontinuiteten gør, at det er vigtigt med tålmodighed. Satser vi udover klubbens økonomiske rammer, gambler vi med ishockeyen i Rødovre. At tale om decideret målsætning på dette tidspunkt er omsonst, da vi ikke kender til vores modstanderes spillerbudgetter, men som tidligere er det udvikling af spillerne og holdet som bliver prioriteret, og resultatmålet, hvis vi skal være konkrete, er at komme med i slutspillet, siger træneren, der ser fremad med glæde:

- Jeg er optimistisk i forhold til næste sæson og ser frem mod at starte træning med drengene i maj måned, hvor vi skal lægge grundstenene til den kommende sæson.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik