Magisk marengsstudie: #Instaworthy unicorn-café åbnet i Indre by

Pink og lyserød hvor end øjet kigger hen og sukkerfyldte marengs. Caféen Unicorns and Rainbows er åbnet i Studiestræde og er klar at få besøg af Instagram elskere.

Foretil dig, at du er gået ind i en lyserød marengs. 

Sådan føles det fra det øjeblik, du sætter ben i den nye café Unicorns and Rainbows på Studiestrædet i Indre København. 

Butikken åbnede i slutningen af juni, og den har siden imponeret københavnerne og turister med den specielle indretning og næsten to meter høje (3D printet) enhjørning, som står i caféen. 

- Det her er Danmarks første marengsstudie. Vi kalder det er food- og design studie, fordi vi både arbejder rigtig meget med smagen, men også med hvordan det skal se ud, fortæller Charlotte Orland, der er ejer og bagkvinden bag Unicorns and Rainbows.

 

"Det skal være lidt for meget"

Men hvordan får man pludselig lyst til at åbne en café, hvor enhjørninger og lyserød i alle afskygninger er i centrum?

- Idéen er egentlig kommet af at have rejst og have bagt ualmindelig mange marengs, sammen med min datter igennem en del år, siger Charlotte Orland.

- Jeg har blandt andet har rejst rundt i Thailand, hvor de dyrker det der super barnlige, fortsætter hun.

Her besøgte Charlotte Orland blandt andet en Hello Kitty og enhjørningecafé, som fik hende til at overveje, om det danske marked var klar til et lignende koncept.

- Vi ville prøve at kombinere det bedste af de to verdener, fortæller Charlotte Orland. 

Derfor er butikken heller ikke plasteret med enhjørningetapet eller dansende dukker, men sigtet er derimod en stilistisk oplevelse for både børn og voksne. 

quote Der er flere der er kommet ned og sagt 'Åh den er så insta worthy'

Charlotte Orland, ejer af Unicorns and Rainbows

Med Charlotte Orlands designbaggrund var hun heller ikke i tvivl om, at denne caféen skulle bære præg af det klassisk nordiske design og en stilren indretning.

Men der var også plads til, at havde lidt af den overdrevne stil fra Asien med. 

Den næsten to meter høje enhjørning er nemlig svær at undgå at bemærke, når man træder ind i den lille butik.

Det har taget næsten en måned at få den 3D printet og sprøjtelakeret - i pink naturligvis.

- Jeg ville gerne have noget, som med danske øjne nok er lidt for meget, siger Charlotte Orland.

Instagram worthy caféer hitter

Flere og flere caféer, særligt i Asien, er skabt med det formål at tiltrække Instagram-hungrende unge, der vil vise deres venner, hvor fedt de har det. 

Ved instagram worthy forstås, at der findes mange elementer, der er særegne og unikke, at folk har lyst til at tage billeder af det og uploade dem til det sociale medie Instagram, så venner og bekendte kan se det.

Er dette en såkaldt Instagramcafé?

- Jeg vil i hvert fald kalde den ”instafriendly”. Der er flere der er kommet ned og sagt 'Åh, den er så insta worthy'. Så jeg tænker, at den kan noget, smiler Charlotte Orland.

quote Der er bare noget rigtig skønt ved både enhjørninger og regnbuer

Charlotte Orland, ejer af Unicorns and Rainbows

Fordelen ved sådanne slags caféer er, at folk har lyst til at dele budskabet. 

På den måde bliver mange hurtigt opmærksomme på, at stedet findes. 

- Der er også rigtig mange udlændinge som begynder at kigge herind, siger Charlotte Orland.

- Det er jo fantastisk, når det begynder at rygtes alle mulige steder, fortsætter hun.

 
 
Foto: Karoline Daae - TV 2 Lorry

Det er jo bare æggehvider og sukker

Caféen er Danmarks første marengsstudie, hvilket i sig selv burde være grund nok til, at den er et besøg værd. 

- Det med at tage noget super enkelt og gøre det til vores og opgradere den marengs som vi alle sammen kender, siger Charlotte Orland.

- Det er jo i bund og grund bare æggehvider og sukker, men så kan man lave så uendelig mange versioner af dem. Det er helt fantastisk, siger Charlotte Orland.

Mulighederne er mange og der er også en del forskellige smage at vælge i mellem.

Saltkaramel, kaffe, citron, lakrids og appelsinblomst var blot nogle af de forskellige marengs, der var i montren denne dag. 

- Vi bager hele tiden og prøver hele tiden nye smage. De fleste gange går det heldigvis godt. Men hvis ikke det smager godt, så ryger det ud. Så er det en ommer, siger Charlotte Orland. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik