Indkøbsvognene der blev lidt for populære

Selvom kriminaliteten er faldende i Nordsjælland, har dagligvareforretningerne fået et nyt problem - indkøbsvognene er blevet for populære.

Nordsjællands Politi melder om færre anmeldte episoder i Holmegårdscenteret og Egedalsvænge, men samtidig er en meget specifik type kriminalitet stigende i Kokkedal - tyveri af indkøbsvogne.

For i centrets tre dagligvareforretninger – Fakta, Netto og ALDI – oplever man, at indkøbsvognene knap når at blive købt hjem, før de er forsvundet igen.

Det skriver Lokalavisen.dk. 

- Indkøbsvognene forsvinder, og vi bestiller nye hjem hele tiden. Vi ved ikke hvem, der tager dem, men det har stået på i to år nu. Det sker flere steder, og vi må bare bestille nye vogne hjem, så det ikke går ud over vores kunder, siger Ole Plambæk, distriktchef i Netto, til avisen.

I ALDI har man set sig nødt til at montere stange på indkøbsvognene for at forhindre, at de populære vogne bortføres fra forretningen.

- Dette er naturligvis en beklagelig gene for nogle af vores kunder, men jeg er af den opfattelse, at det er bedre at have et antal kundevogne kun i butikken, end slet ingen. Vi vurderer naturligvis situationen løbende, men må desværre konkludere, at ovenstående er et nødvendigt tiltag på nuværende tidspunkt, siger ALDIs direktør, Mikkel Freiesleben, til Lokalavisen.dk.

I Fakta står Thomas Andreasen undrende tilbage. Han har ikke har oplevet noget tilsvarende andre steder.

- I andre butikker, hvor jeg har været, har man mistet lidt kurve, men det var ikke værre, end at man bestilte nye hjem én gang om året. Her er det indkøbsvogne, som koster omkring 1500 kroner stykket, som skal bestilles hjem cirka en gang om måneden, siger han. 

Han gætter på, at problemet primært skyldes, at borgere bruger indkøbsvognene til at køre deres varer hele vejen hjem - og så glemmer de simpelthen at komme tilbage med vognene. 

De forsvundne indkøbsvogne er ikke meldt til politiet af hverken Netto eller Fakta, mens det ikke vides, om ALDI har meldt tyverierne, skriver Lokalavisen.dk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik