I storebrors fodspor: Lyngbyspiller til topklub i Norge

Fra årsskiftet er Lyngby-spilleren, Frederik Gytkjær, officielt topspiller i Norge. Han skifter fra Lyngby til den norske topklub Haugesund.

Den 23-årige midtbanespiller Frederik Gytkjær fra Lyngby Boldklub følger i storebroderen Christians fodspor og skifter til norsk fodbold.

Det står klart, efter det kom frem, at boldkometen har indgået en kontrakt med det norske tophold Haugesund frem til 2020.

quote Frederik er en bevægelig spiller, som både er boldsikker og kreativ

Eirik Horneland, cheftræner i Haugesund

- Frederik er en bevægelig spiller, som både er boldsikker og kreativ, siger den norske træner Eirik Horneland til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Ligesom Christian er han desuden en god afslutter, og vi glæder os til at udvikle en ny Gytkjær i klubben.

Frederiks tre år ældre storebror er Rosenborg-topscoreren Christian Gytkjær, som fra 2013 til 2015 tørnede ud fra Haugesund. 

Nye udfordringer

I Tippeligaen, der er den norske pendant til den danske Superligaen, blev Christian Gytkjær topscorer i den netop afsluttede sæson med 19 scoringer for Rosenborg.

Christian Gytkjær fik senest landsholdsdebut i testkampen ude mod Tjekkiet.

quote Frederik har haft et stort ønske om at få nogle nye udfordringer, og det har jeg utrolig stor respekt for

David Nielsen, Cheftræner i Lyngby Boldklub

Ifølge Lyngby-træner, David Nielsen, har det været drømmen for Frederik Gytkjær at søge nye udfordringer.

- Frederik har haft et stort ønske om at få nogle nye udfordringer, og det har jeg utrolig stor respekt for. Gyt spillede en vigtig rolle i vores oprykningssæson, og hans mange vigtige mål var medvirkende til, at vi kunne vinde 1. division. Nu har han fået muligheden for at prøve sig af i udlandet, og det vil vi ikke stå i vejen for, siger cheftræneren til klubbens hjemmeside.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik