Hus Forbi sælger om vinderchance: Jeg håber, det bliver mig

Én af de Hus Forbi-aviser, der bliver solgt i november og december er en billet til en weekendtur til Paris. Sælger og køber deler gevinsten.

Hus Forbi-sælgerne kender det danske vejr alt for godt. Dag ud og dag ind, i regn og i blæst sælger de aviser til borgerne i hovedstadsområdet. Men nu kan en heldig sælger bytte det grå danske efterår ud med et weekendophold i Paris.

Firmaet, Goodwings står bag konkurrencen som er et led i et samarbejde med Hus Forbi.

- Vi vil gerne gøre opmærksomme på vores samarbejde, som i sidste ende skal hjælpe de hjemløse på gaden, siger Christian Møller-Holst, stifter af Goldwings

Gevinsten er 10.000 kroner, som køberen og sælgeren af en given avis købt i november eller december så skal dele.

Avisen er på den måde en lotterikupon, hvor køberne af aviserne kan taste et nummer ind på en hjemmeside. Derefter vil det vise sig, om han eller hun er den heldige. En af sælgerne håber på, at han bliver den heldige.

- Jeg har en god kone i Ryparken, der ville blive rigtig glad hvis jeg vandt. Hun er også en god sælger, så det kan være, at det er hende der vinder, siger sælgeren, der gerne vil gå under navne den røde ræv. Du kan se interviewet med ham, øverst i artiklen.

Manden bag projektet var en anelse nervøs, da han tidligere i dag skulle annoncere samarbejdet med Hus Forbi.

quote Jeg var lidt nervøs inden mødet for hvordan ville de tage imod en iværksættertype som mig,  men de var rigtig glade og blev rørte over vores idé

Christian Møller-Holst

Et marketingsstunt med en bæredygtig bagtanke

Bag konkurrencen ligger der mere bag. For idéen er, at de personer der logger sig ind for at tjekke om de har vundet får mulighed for at støtte Hus Forbi, og derved kan et andet og større ønske blandt de hjemløse blive en realitet.

- Mange bærer rundt på en stor gæld til DSB, så deres største ønske er at få et togkort og varme vinteruniformer. Det vil vi se om vi kan hjælpe dem med at få, siger Christian Møller-Holst

Du kan se mere om projetet i vores udsendelse i aften klokken 19.30


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik