Hunde-debatten raser: Hundejere og parkbrugere er uenige

Hunde i snor eller hunde i 'fri dressur'? Det spørgsmål har Slots- og Kulturstyrelsen nu været med til at besvare i Bernstorffsparken, hvor et forbud for store områder er på vej.

Hunde - med eller uden snor. Det er et spørgsmål, som deler vandene.

For mange hundeejere, måske særligt i hovedstaden,  gælder det, at hunden gerne slippes fri af snoren så oftest som muligt. Og for langt de fleste gælder det også, at det kun er en mulighed der, hvor det er tilladt.

Ikke desto mindre kan hundejerens begejstring for at løsne snoren opleves opleves som ganske generende for dem, der ikke har hund.

Det viser sig tydeligt på TV 2 Lorrys Facebook-side, hvor debatten om hvorvidt det er i orden, at Slots- og Kulturstyrelsen nu ønsker at indskrænke området til hunde uden snor i Bernstorffsparken.

Hele 98 kommentarer er det blevet til under opslaget, og her det skorter ikke med holdninger blandt brugerne:

- Det er PISSE irriterende, med alle de løse hunde, folk har ikke styr over deres hunde, vi har en lorte hundelov, så ikke giver plads til afvigelser, hader hundeejer, som bare lader deres hunde springe rundt, og kommer farende. INGEN LØSE HUNDE TAK.!!!, skriver Anita Jensen.

Hun bliver besvaret af Anders Molde, der skriver følgende:

- Hvorfor vælger du så ikke at gå i en af Gentofte Kommunes 23 andre parker og grønne anlæg, hvor man skal føre hunden i snor? Hertil kommer 16 topmoderne og velholdte lejepladser, hvis du har børn eller børnebørn. Hvis det ikke er nok er det i de fleste andre parker og grønne anlæg i Storkøbenhavn ikke tilladt at have løse hunde. Dyrehaven nord for Bernstorffsparken er på 110 hektar, og der må man heller ikke have læse hunde! Bare en servicemeddelelse til dig!

For eller imod - der skal vel være plads til os alle sammen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik