Weekendtips: Hop i havet, i teateret eller ind i yogaen

Oplev en satirisk brevkasse blive til teater, hop i det iskolde vinterhav - eller kom helt ned i weekendgear med yoga og meditation.

Teaterversionen af Camille Clouds brevkasse

Har du brug for en ny start? Hvis svaret er ja, så hjælper Camille Cloud alle med skæve svar på svære spørgsmål.

Camille Cloud er en karakter, som har svaret på alt, og som vidste alt, inden hun blev født. Og hun er overbevist om, at der er hårdt brug for de klare svar, som hun kan give.

Forestillingen "Camille Clouds Brevkasse" har netop haft premiere på teatret Mungo Park i Allerød. Teaterforestillingen tager udgangspunkt i den satiriske selvhjælpsbog af samme navn skrevet af dramatikeren Line Knutzon.

Både bogen og teaterforestilling er et karaktermord på 12-tals samfundet, hvor kun det bedste er godt nok, og hvor alt ulykke er din egen skyld. Hvis du tager på Mungo Park denne weekend, så kan du gå videre ind i det nye år med en ironisk distance til tidens tendens om selvansvar.

Hvor og hvornår: I denne weekend spilles forestillingen fredag den 18. januar kl. 20.00-21.30 og igen lørdag den 19. januar fra kl. 17.00-18.30 på teateret Mungo Park, Fritz Hansens Vej 23, Allerød i Frederiksborg.

Læs mere her

 
 

Vinterbaderfestival

Mange mener, at en hurtig dukkert i det iskolde hav er en fødsel på ny.

Er du i tvivl, om det er det for dig, så find ud af det denne weekend. Til Vinterbaderfestivalen i Frederikssund kan du nemlig prøve vinterbadning af.

I dagens anledning bliver der gjort noget særligt ud af det hurtige dyp.

Der bliver, ud over læhegn og varm saftevand, sat en sauna op, så du kan få lidt varme før og efter det kolde gys.

Det er Helårsbaderne Frederikssund, som står for festivalen, og det sker i klubbens vante omgivelser ved Marbæk Strand i Frederikssund.

Er du uden for dine vante omgivelser, så fortvivl ej, hvis bare du har badetøj, badesko, badekåbe, håndklæde og mod, så skal det nok gå.

Hvor og hvornår:

Marbæk Strandpark på Østersvej, 3600 Frederikssund. Søndag kl. 14.50-16.00

Læs mere her

 
 

En halv lørdag med yoga og meditation

Du kan øve dig i fordybelse, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation, hvis du denne lørdag lægger vejen forbi Skandinavisk Yoga og Meditation Studie i København.

Her kan du bruge den halve dag med meditation og yoga, som hjælper dig med at afspænde både i kroppen og sindet.

Du skal ikke nødvendigvis kende til yoga eller meditation på forhånd, for den halve dag er forbeholdt begyndere og fortsættere. Udover en afslappende start på lørdagen, så får du også teknikker og øvelser, som du kan lave derhjemme. 

Hvor og hvornår:

Skandinavisk Yoga og Meditation Studie på Købmagergade 65, 1150 København K. Den halve dag starter den kl. 09.30 og slutter kl. 12.45

Læs mere her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik