Herlev-drabet: Politiet gennemsøger affald efter mordvåben

Københavns Vestegns Politi har onsdag indsamlet affald fra "et større område" i jagten på den kniv, som dræbte Louise Borglits.

Det er tilsyneladende småt med sporerne efter gerningsmanden, der i fredags dræbte den højgravide Louise Borglits i Elverparken i Herlev.

Politiet mangler fortsat det afgørende gennembrud i jagten på gerningsmanden, og det er blandt andet derfor, de nu undersøger en mængde skrald fra et større område omkring drabsstedet. 

Drabsvåbnet, der antages at være en kniv, er fortsat i politiets søgelys, efter den 32-årige kvinde blev stukket ned og dræbt, da hun luftede sin søsters hund.

- I løbet af tirsdag har vi samlet en del af dagrenovationen ind i et større område i håbet om eventuelt at finde et gerningsvåben og andre effekter, som kunne have interesse, siger efterforskningsleder Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Ifølge efterforskninglederen har politiet endnu ikke låst sig fast på nogen særlig hypotese omkring hverken drab eller drabsmand. 

 

Som et led i efterforskningen har politiet nu indsamlet overvågningsvideo fra området i håb om, at det gør dem klogere.

Peter Malmose siger til Ritzau, at der er en del videokameraer i nærheden, og politiet håber nu, at de vil vise noget, som kan føre dem sporet af gerningsmanden.

Et kvindeligt vidne har fortalt, at hun hørte to skrig. Derefter kom en mand løbende ud af Elverparken, men han vendte om og løb tilbage i parken. 

Politiet betragter manden som et vigtigt vidne. Han er ikke nødvendigvis gerningsmanden. Men endnu har politiet ikke talt med manden eller fundet ud af, hvem han er.

Efter drabet indsatte politiet en mobil politistation ved Elverparken. Håbet var at eventuelle vidner ville henvende sig med afgørende information.

Københavns Vestegns Politi oplyste onsdag formiddag, at Lousie Borglits familie har meddelt et ønske om ikke at blive kontaktet af pressen.

 
 
Foto: Google Maps / TV 2 Lorry

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik