Herlev-drabet: Borgere vil danne lyskæde til ære for Louise

Det voldsomme og meningsløse drab på 32-årig Louise og hendes ufødte barn har ramt mange Herlevborgere. Nu vil de danne en lyskæde til hendes minde.

Fredag aften gik 32-årige Louise en tur med hunden i Elverparken i Herlev. En tur hun sikkert har gået masse af gange før, men netop denne gang vendte hun ikke tilbage. Denne gang skulle blive den sidste.

Kl. 19.15 blev den synligt gravide kvinde fundet livløs af en tilfældig forbipasserende. Hun var blev overfaldet og stukket gentagne gange med kniv. Hverken hendes eller det ufødte barns liv stod til at redde.

Nu rejser Herlevs borgere sig i protest over det meningsløse drab. Derfor vil de fredag den 11. novenber, en uge efter mordet, danne en lyskæde rundt om Elverparken.

På Facebook har 563 i skrivende stund markeret, at de deltager i lyskæden, mens næsten 1.000 er interessede i at være med.

- Det er så overvældende. Utallige folk skriver til mig og tilbyder deres hjælp. Alt tyder på en kæmpe opbakning til lys-kædearrangementet på fredag, siger Anita Jensen, der har taget initiativ til lyskæden til TV 2 Lorry.

I opslaget på Facebook, der er oprettet af Anita Jensen, står der:

"Til ære og i respekt for Louise & Lille P. som mistede livet fredag d. 4/11.2016.

Laver vi en lyskæde i Elverparken, fredag d. 11/11 kl. 18.30

Kl. 19.00 bliver der holdt et minuts stilhed.

Møde op og tag familien med."

Se hele opslaget og begivenheden her

- Det fylder meget hos alle. At det kan ske her i vores by. Jeg har været i dialog med rigtig mange borgere om det, lød det fra Herlevs borgmester, da TV 2 Lorry mødte ham lørdag i Eleverparken, hvor mordet fandt sted.

Og at det netop er noget, der berører Thomas Gyldal Petersen (S) og hele Herlev Kommune, ses også ved, at kommunen sørger for fakler til alle deltagere.

Planen er at danne ring hele vejen rundt om parken.

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik