Her tager du de smukkeste forårsbilleder

Tag din mest fotogene ven i hånden og nyd foråret disse Instagram-værdige steder.

Følg os på Instagram

Du kan følge TV 2 Lorry på Instagram - tilføj "tv2.lorry". Vi vil meget gerne se jeres smukke billeder, så tag os eller #tv2lorry - så kan det være vi bringer dit billede.

DMI melder om op til ti graders varme, krokusserne i Kongens Have titter frem, og de nøgne træer på Bispebjerg Kirkegård forvandler sig til fine lyserøde kirkebærtræer. Det er for alvor forår, og dermed tid til at komme ud af vinterhiet. Vi anbefaler her ni steder, der vil gøre dit Instagram-feed forårsparat. 

Krokustæppet i Kongens Have

Foråret viser sig snart fra sin smukkeste side, når 'Krokustæppet' i Kongens Have står i fuldt flor ud. Tæppet foren Rosenborg slot er designet i 1960erne af havearkitekterne Ingwer Ingwersen og Erna Sonne Friis.

#kongenshave #crocus #foråridanmark #flowerstagram #parks #copenhagen #denmark

Et opslag delt af Hans Nørgaard (@hans_norgaard) den

 

Vor Frelsers Kirke

Fra toppen af Vor Frelsers Kirke på Christianshavn har du mulighed for vilde billeder i fugleperspektiv. Ligegyldigt om du vender dig mod nord, syd, øst eller vest kan du få Instragram-værdige 'shots'. 

Hvis du har højdeskræk, kan du nøjes med at blive på jorden. Tårnet er smukt - også selvom man ikke står i det. 

 

Stevns Klint

Hvis du lesker naturbilleder er Stevns Klint et sikker valg. Her er der garanti for smukke og unikke fotos. Stevns Klint blev i 2014 optaget på UNESCO's liste over verdensarv. 

 

Cykelslangen

Hvis du er mere til en urban og moderne stil er Cykelslangen, der snor sig fra DybbølsbroHavneholmen, et populært sted. Cykelbroen er flot fra adskillige vinkler, og hver dag krydser flere tusinder cyklister broen, så der er god mulighed for at få 'lidt liv' med på billedet. 

 

Superkilen

Byrummet Superkilen mellem Nørrebrogade og Tagensvej på Nørrebro er et populært spot. Her finder du både de fotogene sort-hvid-stribede små bakker eller forskellige farverige cykelstavtiver og gynger. 

 

Bispebjerg Kirkegård

En kirkegård lyder umidelbart ikke som den mest fantastiske Instagram-lokation. Men på Bispebjerg Kirkegård kan man i foråret opleve de fineste lyserøde kirsebærtræer. De japanske sakura-træer blomstrer typisk fra slutningen af marts og en måned frem. I denne periode er Bispebjerg Kirkegård særligt populær, så du får brug for spidse albuer for at fange det perfekte billede. 

Kirsebærtræer i fuldt flor 🌸 #forår #kbh

Et opslag delt af @fregnepige den

Når du alligevel er på de egne, kan du også smutte forbi Grundtvigs Kirke, som også er særdeles fotogen.

The Classic 🙏🏻

Et opslag delt af j a k o b — l e e (@jakoblee_) den

 

Marmor Kirken 

Frederiks Kirke - eller i folkemunde Marmor Kirken - en en af de mest fotogene i København. Det er blandt andet takket være kuplen, som er Skandinavien største kirkekuppel. 

Et opslag delt af Galyna Baz (@galynabaz) den

Hvis du bevæger sig op i kuplen, kan du se ud over det meste af København. 

Marmor kirken tager sig også fint ud fra vandsiden. 

View from the sea #landscape #sea #wallpaper #instagram

Et opslag delt af Amireza fatemi (@arfo90) den

 

Kronborg Slot

Hamlets Slot i Helsingør er bestemt også værd at nævne. Slottet anses som et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssanceslotte, og er også på UNESCOs Verdensarvsliste.  Du kan både få Instagram-værdige billeder fra oven - eller på aftand.

Deep blue 💙 #helsinger #sea #scandinavia #worldplaces #instatravel #travelgram

Et opslag delt af Maria Savitskayа🔹 (@mari_savi) den

Hvis du har været med færgen til Helsingborg, kan du fange det smukke slot fra flere vinkler. 

 

Karlstrup Kalkgrav

Temperaturen er for de flestes vedkommende endnu for lav til en dukkert, men ikke desto mindre er Karlstrup Kalkgrav et foto-besøg værd. I det rette lys ligner vandet et azurblåt hav. 

Take a dip 💦🏊🏼

Et opslag delt af Simon Lau (@simonlaus) den

🐟🌀🐟🌀🐟

Et opslag delt af @isabellaleonora den

Mener du, at vi har glemt et særligt sted, så skriv det endelig i kommentarsporet på Facebook. 

Du kan følge TV 2 Lorry på Instagram - tilføj "tv2.lorry". Vi vil meget gerne se jeres smukke billeder, så tag os eller #tv2lorry - så kan det være vi bringer dit billede. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik