Her er det første glimt af det nye Noma

Gourmetrestauranten vil ombygge en ruin på det yderste af Christianshavns Vold.

Efter 14 år i Strandgade på Christianshavn lukkede den Michelin-stjernebelønnede gourmetrestaurant Noma – men restauranten går med planer om at vende tilbage.

Denne gang på adressen Refshalevej 96 på Holmen. Her skal et gammelt graffitiovermalet søminedepot på det yderste af Christianshavns Vold bringes tilbage til det originale udtryk. Det fremgår af en orientering til naboerne, som Magasinet KBH er kommet i besiddelse af.

Det nye Noma.
Det nye Noma.
Foto: Noma/Magasinet KBH

Selve søminedepotet, der er opført i 1917, skal ifølge planerne suppleres af en restaurantbygning med plads til 80-90 gæster, to væksthuse og et testkøkken. Det er uvist hvem der skal tegne byggeriet, men ifølge Magasinet KBH vil vedholdende rygter vide, at det er Bjarke Ingels’ tegnestue BIG, der skal sætte stregerne på papiret.

Nej til flydende køkkenhaver

Grunden er sammen med resten af Christianshavns Vold fredet, men Slots- og Kulturstyrelsen har givet Noma dispensation til byggeriet.

Noma-ejer René Redzepi har til gengæld ikke fået lov til at etablere en række urte- og køkkenhaver omkring stedet på volden, flydende ude i Stadsgraven samt på taget.

Noma skriver på sin hjemmeside, at man regner med at kunne åbne i slutningen af 2017 på den nye adresse. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik