Helsingørmotorvejen asfalteres: Forvent kø og lang rejsetid

Bilister på strækningen mellem Gl. Holte og Hørsholm skal forvente bilkøer og øgede rejsetider, melder Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet ynder at udføre forskellige projekter på motorvejene i sommerferie-perioden, og i år er ingen undtagelse.

Mandag er arbejdet med at give Helsingørmotorvejen det sidste lag asfalt på strækningen mellem Gl. Holte og Hørsholm således gået i gang, og det får i sagens natur konsekvenser for de mange bilister, der kører på strækningen. 

Bilisterne bør regne med bilkøer og øgede rejsetider på strækningen. Det gælder særligt i morgen- og formiddagstimerne, lyder det.

Det er den sydgående strækning i retning mod København, der først asfalteres. Arbejdet starter i dag, mandag, og varer til midten af juli. Derefter flytter maskinerne over til den nordgående retning mod Helsingør.

Det samlede arbejde forventes afsluttet inden sommerferien slutter i starten af august.

Mens arbejdet står på, vil der være en hastighedsbegrænsning på 80 km/t på hele strækningen. I myldretiden vil der fortsat være tre kørebaner til rådighed. Udenfor myldretiden vil der kun være to åbne kørebaner i hver retning.

Det kan 'lejlighedsvis' blive nødvendigt at indskrænke til to kørespor også i myldretiden, lyder det fra Vejdirektoratet. 

- Vi håber, at bilisterne vil have tålmodighed med os henover sommeren - det skal nok blive bedre snart. Indtil da vil vi bede bilisterne om at vise hensyn - både over for hinanden og vores ansatte, der arbejder på vejen, siger Jacob Pryds Winkel, der er projektleder i Vejdirektoratet.

Han anbefaler, at bilister kører på motorvejen syd for anlægstrækningen ved Nærum for at undgå vejarbejdet.

For yderligere information om vejarbejder og den generelle trafiksituation, se www.trafikinfo.dk.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik