Stor aktion indstillet: Frygtede mand var faldet gennem isen

En større eftersøgningsaktion blev torsdag eftermiddag sat i værk ved en sø, efter at politiet fik en melding om, at mand ude på isen var forsvundet.

En stor redningsaktion ved Slotsøen i Hillerød er netop blevet indstillet. 

Klokken 15.53 modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en eller flere personer havde befundet sig på isen, og at en af personerne pludselig var væk.

Meldingen gik på, at en ung mand muligvis var faldet igennem isen på Slotsøen, og politiet tog derfor ingen chancer.

En ambulance og flere politipatruljer rykkede ud til søen, og Nordsjællands Politi rekvirerede endvidere en redningshelikopter, som fløj rundt over søen og ledte efter manden.

Artiklen fortsætter under billederne!

 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Klokken 16.41 meddeler Nordsjællands Nordsjællands Politi på Twitter, at aktionen er blevet indstillet, da der ikke er nogen indikationer på, at nogen skulle være faldet igennem isen.

TV 2 Lorry talte tidligere på eftermiddagen med vagtchef ved Nordsjællands Politi David Buch, som fortalte, at der var flere huller på isen, som man var i færd med at undersøge.

Hillerød Kommune postede tidligere i eftermiddags, før hændelsen skete, et opslag på Facebook, hvor de advarede borgere mod at færdes på isen ved Slotssøen og andre søer.

- Selvom det kan se fristende ud at afprøve isen på Slotssøen eller andre af Hillerøds søer, så er isen er ikke sikker, og det er farligt at bevæge sig ud på den. Vi sætter skilte op, hvis isen bliver tyk nok til at gå eller skøjte på den, skriver Hillerød Kommune i sit opslag.

Det budskab kan Nordsjællands Politi kun tilslutte sig.

- Man skal følge skiltningen og lade være med at færdes på isen, når den ikke er sikker, siger vagtchef David Buch.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik