HB Køge lider sjældent nederlag mod bundprop

HB Køge tabte for første gang siden august, da holdet gæstede AB i 1. division. Roskilde vandt 2-1 i Skive.

HB Køge missede søndag eftermiddag muligheden for at spille sig helt op på siden af det nuværende tophold i 1. division, Hobro.

Det blev nemlig til et overraskende 1-2-nederlag, da køgenserne gæstede AB på Gladsaxe Stadion.

Begge hjemmeholdets mål blev scoret af Nichlas Rohde, mens Lee Rochester Sørensen reducerede ti minutter før tid, skriver Ritzau.

Dermed ligger HB Køge fortsat på andenpladsen i 1. division med 22 point for 14 kampe, mens AB stadig indtager sidstepladsen med 11 point efter 14 opgør.

HB Køge havde inden dagens opgør ikke tabt en kamp siden 14. august og nederlaget var blot nummer to i sæsonen. AB er derimod ved at få vendt sin forfærdelige sæsonstart: Tre sejre er det blevet til i de seneste fire kampe.

Der var også gang i den andenbedste fodboldrække på en stribe øvrige stadions i Danmark. Her var Vejle blandt andet tæt på at hente en tiltrængt sejr på hjemmebane mod Vendsyssel FF.

I lang tid stod der 1-0 til værterne, men i overtiden scorede gæsterne til 1-1, og dermed er Vejle uden sejr i de seneste fire opgør i 1. division.

Opgøret mellem Fremad Amager og Nykøbing endte 1-0 til hjemmeholdet fra Amager. Gæsterne fik en mand udvist cirka halvvejs i anden halvleg.

Næstved vandt overbevisende på hjemmebane med 5-1 over FC Helsingør, mens FC Roskilde i overtiden sikrede sig en udesejr på 2-1 mod Skive.