Havudsigt og tennisbane: Her er Danmarks dyreste lejebolig

Med 11 værelser og badebro i Øresund, er der grunde nok til at flytte ind i villaen i Skodsborg, men det koster. Se boligen her.

Skodsborg Strandvej i Nordsjælland er en eksklusiv adresse, men det er heller ikke billigt at leje en villa på 600 m2 på de kanter. Det løber nemlig op i en månedlig pris på 69.000 kroner. 

Dermed sætter Strandvejs-boligen rekord på lejeboligmarkedet, skriver Boliga.

Det er den dyreste lejebolig, der lige nu er til leje hos Boliga og endda med et pænt stykke ned til landets næstdyreste lejebolig. Den ligger i Brede nær Lyngby og har en husleje på 60.000 kroner om måneden.  

Rekordboligen i Skodsborg har intet mindre end 11 værelser, og den er helt ny-istandsat med gulvvarme og indbygget lydsystem.

Skulle man blive træt af at være indenfor, så er der en løsning lige ved hånden. Villaen ligger på en grund, der er forsynet med egen tennisbane og badebro direkte ud i Øresund. 

Lejebolig er også til salg

Villaen er også udbudt til salg for en pris på 42 millioner kroner. 

Det gør den store ejendom til den fjerdedyreste villa, der lige nu er at finde på det officielle danske boligmarked - kun overgået af to næsten-naboer på Vedbæk Strandvej og et byhus i det indre København.

Ejendommen ligger på en dobbeltgrund, der er godt 2.600 kvadratmeter stor.

Se mere om boligen i lejeannoncen her. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik