Gerningsmand bag påsatte brande fundet

Nordsjællands politi har her til eftermiddag fået opklaret sagen om nattens brande i Rungsted Kyst. En mindreårig dreng formodes at være gerningsmand.

To brande på helt samme vej vækkede i nat beboerne på Vallerødgade i Rungsted Kyst, men heldigvis kom ingen mennesker til skade.

quote Vi har fundet frem til en gerningsmand, som jeg kan bekræfte er under den kriminelle lavalder.

Henriette Døsing, Kommunikations- og pressekonsulent, Nordsjællands Politi.

Alligevel har poltiet været på jagt efter en gerningsmand, og i eftermiddags fandt man frem til en person, der formodentligt står bag begge de påsatte brande.

- Vi har fundet frem til en gerningsmand, som jeg kan bekræfte er under den kriminelle lavalder, siger Henriette Døsing, der er kommunikations- og pressekonsulent hos Nordsjællands Politi.

Politiet oplyser, at den unge mand i dag er blevet afhørt som et led i efterforskningen af de to brande. Oplysningerne fra den unge mand, skal nu sammenholdes med politiets tekniske undersøgelser.

Men fra politiets side betragter man allerede sagen som opklaret, og fordi den formodede gerningsmand er under den kriminelle lavalder, er han blevet overgivet til de sociale myndigheder i kommunen.

Nordsjællands Politi ønsker ikke at kommentere yderligere på sagen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik