Genialt: Steiner og vennerne opfandt trøje til syg mormor

Fire drenge fra 5.B på Skolen ved Søerne vandt i dag Skoledysten med en magnet-trøje.

Steiner Cordt Andersen og vennerne fra 5. B på Skolen ved Søerne kan godt være stolte. De vandt i dag den åbne kategori i 'Skoledysten 2017' for at være nogle af de mest kreative og opfindsomme 5. klasses elever i Frederiksberg Kommune. 

Deres opfindelse kalder de 'Malmola trøjen', og det er en trøje, der lukkes ved hjælp af en magnetstrimmel. Det er Steiner Cordt Andersens gigtramte mormor, der har inspireret til den smarte opfindelse.

- Min mormor har svært ved at bruge fingrene. Vi tænkte, at det kunne være en god idé til hende og andre - måske små børn, lyder det fra Steiner Cordt Andersen. 

De opfindsomme drenge har allerede talt med store producenter vedrørende deres idé. 

- Vi har talt med Zara og H&M, som sagde at de ikke fandtes. Så tænkte vi, at det var en god idé, lyder det fra klassekammeraten David Nori, der håber på, at trøjen en dag kan komme i produktion. 

Det er ottenede gang, at skoledysten finder sted i Frederiksberg Kommune. Baggrunden for initiativet er at lære eleverne at tænke innovativt samtidig med, at man stimulerer deres nysgerrighed og evne til at undre sig. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik