Frygter drukneulykke: Redningsaktion afblæst

Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab rykkede torsdag morgen ud til en større redningsaktion i Svanemøllen Strand på Østerbro i København.

OPDATERING:  Eftersøgningen er nu afblæst, Politiet formoder at der er tale om hittegods.

- Helikopteren har intet fundet. Dronen har intet fundet. Der er brugt termisk udstyr, som kan se forskel på kulde og varme. Udstyret viste heller ikke noget usædvanligt. Vi kan selvfølgelig ikke sige det med 100 procents sikkerhed, men intet indikerer, at vi har med en druknet at gøre på baggrund af hverken vidneforklaringer eller de oplysninger, som Søværnets Operative Kommando har udstyret os med, siger Henrik Stormer til Ekstra Bladet.

- Så vores formodning er, at der er tale om hittegods. Også fordi vi heller ikke i forvejen er vidende om, at nogen skulle være savnet. Vi har til gengæld et vidne, som har set en mand gå med en metaldetektor på stedet, og det er muligt, at brillerne og nøglerne er noget, som han har lagt fra sig, erklærer vagtchefen.

-----------------

Den formodet ulykke er sket ved Svanemøllen Stranden på Østerbro i København. Lige nu leder både dykkere og droner efter en forsvundet person.

- Vi er på vej derud med dykkerberedskab og droner. Politiet er også på vej, siger operationschefen ved Hovedstadens Beredskab, Frederik Ryber, til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen er anmeldelsen kommet via alarmcentralen klokken 8.03, men der er endnu ingen meldinger om, at nogen skulle have set en person i nød.

- Der er fundet tøj på stranden. Det er det, siger Frederik Ryber.

Det har ikke været muligt at komme igennem til Københavns Politi, men til Ekstra Bladet siger vagtchef Henrik Stormer, at politiet ikke har fået melding om savnede personer.

- Vi har fået en melding om, at der er fundet et par briller og nogle nøgler, der ligger i sandet. I går var der store badedag, så det kan være nogen, der har glemt effekterne, men nu undersøger vi det med den store pakke, og brandvæsenet sender sin nye drone op derude, siger Henrik Stormer til Ekstra Bladet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik