Forældre-protest hørt: Frederiksberg sikrer skolebørn

Protester mod farlig trafik lige ud for børnenes midlertidige skolegård på Skolen på Grundtvigsvej på Frederiksberg får nu kommunen til at handle.

På Frederiksberg har forældre til børn på Skolen på Grundtvigsvej længe frygtet trafikken ud for skolen.  Både cykler og knallerter. Men ikke mindst de store lastbiler, som med jævne mellemrum skal forbi til en nærliggende byggeplads.

Skolen er også selv under ombygning, og det betyder, at børnene har midlertidig skolegård ud mod vejen.

Som det har været hidtil, er det for farligt, mener forældrene, som har protesteret for at få gjort noget ved problemet. 

Og nu reagerer kommunen. Undervisningsudvalget og By- og Miljøudvalget har blandt andet besluttet, at  lave en cykelsluse og etablere hegn mellem kørebane og fortov. Desuden skal der være flere voksne sammen med børnene i den midlertidige skolegård.

quote Der har ikke været nok tryghedsskabende foranstaltninger, så dem sætter vi ind med nu.

Jan E. Jørgensen

- Der har ikke været nok tryghedsskabende foranstaltninger, så dem sætter vi ind med nu, samtidig med at vi allerede har opfordret politiet til at patruljere mere i området, siger formand for By- og Miljøudvalget, Jan E. Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Kommunen vil desuden undersøge, om der igen skal være dobbeltretning på vejstrækningen fra Ceresvej til Falkoner Allé, så den nuværende byggepladstrafik ikke skal ledes gennem området foran skolen. Det vil blive drøftet senest midt i oktober.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik