Forældre og storebrødre dømt for vold mod tre børn

Tre børn på syv, 10 og 12 år er blevet udsat for vold jævnligt over en længere periode.

Et forældre par og to teenagesønner fra Hedehusene vest for København er blevet dømt for vold og blufærdighedskrænkelser mod familiens tre yngste medlemmer.

Men de er ved Retten i Glostrup onsdag blevet frifundet for de seksuelle overgreb, de var tiltalt for at have begået. Derfor er Thomas Lorentzen, der er forsvarer for faren, tilfreds med dommen.

- Det, der er vigtigst for min klient, er, at de grove seksuelle krænkelser, han var tiltalt for, er han blevet frifundet for. I min optik er der blevet skåret meget af den tiltale, man havde rejst, siger forsvareren.

Retten fandt ikke, at der var nok beviser for, at de tre børn på 7, 10 og 12 år var blevet udsat for seksuelle overgreb.

- Jeg må tage til efterretning, at retten har vurderet beviserne anderledes end anklagemyndigheden, siger anklager Pernille Søberg.

Faren er blevet idømt ni måneders fængsel, mens den ene af storebrødrene er blevet idømt seks måneders betinget fængsel. Moren er blevet idømt en behandlingsdom, mens den anden storebror er blevet idømt en såkaldt foranstaltningsdom.

De tre små børn blev fjernet fra familien i juni 2014.

Familiens fire ældste medlemmer har udbedt sig betænkningstid til at overveje, om de vil anke dommen. Også anklagemyndigheden har mulighed for at anke.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik