Flyv luftballon i Tivoli: Nu åbner ny VR-oplevelse

Tivoli åbner nu for en helt ny type forlystelse. Der er ikke tale om en svingtur i klassisk forstand, men om en virtuel oplevelse med briller og lyd.

Selvom Tivoli er en traditionsrig have, kan man ikke beskylde stedet for at stå stille. 

Da man i starten af januar bekendtgjorde, at den ikoniske rustjebane Odinekspressen sendes på pension, lød der et hav et protester på TV 2 Lorrys facebookprofil. 

Men selvom det kan være nok så svært at sige farvel til de gamle klassikere, så giver det også plads til nye oplevelser i den mere end 150 år gamle forlystelsespark. 

Odinexpressen erstattes sidst på året af den endnu højere rutstjebane Mælkevejen. Og så kan man se frem til nye radiobiler, en udskiftning af Karavanen og en overhaling af Fatamorgana. 

Man behøver dog ikke vente lang tid på nye tiltag, for allerede den 1. februar kan man prøve Tivolis hele nye VR-oplevelse. 

Bliv højdeskræk med begge ben på jorden

Oplevelsen hedder "Bring the Spring" og foregår i H.C. Andersen Slottet, hvor man får mulighed for at iføre sig et sæt virtual reality-briller og betræde en bane, som man skal gå igennem.

Undervejs bliver man præsenteret for en række forhindringer. 

Gæsterne får mulighed for at stige til vejrs i en luftballon, vandre gennem kløfter, bekæmpe sværme af frostkrystaller og komme helt tæt på sultne bjørne.

TV 2 Lorry har fået lov til at prøve kræfter med VR-oplevelsen før åbningen, og skribenten kan både garantere vind i håret og grænseoverskridende højder. 

- Vi skal i Tivoli følge med tiden og finde på netop den forlystelsesoplevelse med præcis det design, som gæsterne ikke vidste, de ville have. Forlystelserne skal folde sig ud med design, som ikke kan opleves andre steder end hos os. Samtidig værner vi om de populære forlystelser, som mange benytter sig af år efter år. Gæsterne kan glæde sig til et historisk stort forlystelsesår målt på antal nyheder, har designchef Jacob Helenius tidligere udtalt i en pressemeddelelse fra Tivoli.

Få en prøvetur i Bring the Spring her:

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik