Abildgaard kæmper for at redde flytningstruet museum

Folketingsmedlemmet Mette Abildgaard vil kæmpe for at Jagt- og Skovbrugsmuseet får lov til at blive i Hørsholm

I disse dage bliver der forhandlet på livet løs om et nyt regeringsgrundlag mellem Konservative, Liberal Alliance og Venstre, efter statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i weekenden inviterede de to borgerlige partier med i en ny trekløver regering.

Det Konservative folketingsmedlem Mette Abildgaard vil nu kæmpe for at få omgjort Venstre-regeringens beslutning om at flytte Jagt- og Skovbrugsmuseet fra Hørsholm til Djursland ved at få skrevet en redning af museet ind i regeringsgrundlaget. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. 

 - Jeg forsøger naturligvis som valgt i Nordsjælland at få vores forhandlere til at få det skrevet ind i regeringsgrundlaget, siger Mette Abildgaard til Frederiksborg Amts Avis.

Partifælle og borgmester i Hørsholm, Morten Slotved, lægger ikke skjul på, at han er glad for, at Konservative vil kæmpe for at redde museet. 

 

- Det er nu, vi har chancen for at stoppe det her, og det er nu, vi skal satse det hele. Bare fordi der er truffet en forkert beslutning, så skal vi ikke fortsætte den, hvis vi går i regering, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik