Flere aflyste tog til pendlerne

DSB har forlænget en planlagt aflysning, og pendlerne på strækningen kan derfor spejde forgæves mod flere tog i den nærmeste fremtid.

Togpendlerne på Nordvestbanen, på Sydbanen mellem Rødby og København og på regionaltogsstrækningen mellem København og Ringsted, risikerer at spejde forgæves efter toget flere gange i den kommende tid.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

DSB har nemlig forlænget den planlagte aflysning af to tog i morgenmyldretiden fra henholdsvis Kalundborg og Rødby mod København og to tog over middag den modsatte vej.

Aflysningerne begyndte i december, men er nu forlænget til den 18. marts.

DSB's informationschef, Tony Bispeskov, fortæller desuden til avisen, at pendlerne i perioden også må forvente flere aflysninger af toget emd normalt.

Det er fejl på de ME-diesellokomotiver, der kører på strækningen, der er skyld i problemet, siger informationschefen.

- Det betyder, at vi må køre med færre togvogne, end vi skal, i myldretiden. Det betyder også, at vi ikke har nogle tog i reserve, hvis et lokomotiv går i stå i myldretiden, fortæller han til DAGBLADET Roskilde.

Pendlerne har sendt flere breve til transportministeren for at gøre opmærksom på problemet, ligesom borgmestrene i Roskilde, Taastrup og Køge har henvendt sig til transportminister Hans Christian Schmidt, Venstre, for at drøfte problemet.

 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik