Det kæmper jeg for: Fjern Bispeengbuen, og led trafikken under byen

DEBAT: Biltrafikken skal ledes ned i tunneller, så der bliver plads til natur og en tryg færden. Det mener Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti, der også vil gaderne tilbage fra banderne.

Af Peter Skaarup, medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti, valgt ind i Københavns Storkreds.

København er en fantastisk by, en smuk og værdig hovedstad for vores gamle Kongerige. Noget af det, der gør København unik også i en international målestok, er, at vi har en fantastisk grøn by, med en helt særlig og charmerende cykelkultur.

For mig som folkevalgt i København er fastholdelse og udbygning af København som en grøn cykelby en vigtig del af mit politiske virke.

Vi skal udbygge og skabe flere sikre cykelstier- og ruter. Det skal kombineres med, at vi gør København grønnere og mere landlig og idyllisk. Aarhus, hvor jeg boede i min ungdom, har allerede vist vejen frem ved at blotlægge åen i Aarhus centrum, hvilket vi bør lade os inspirere af.

Det kæmper jeg for

TV 2 Lorry har spurgt samtlige politikere, der er valgt ind i Hovedstadsområdet, hvad de vil kæmpe for i deres område de næste fire år. Bliv klogere på dine politikere her.

Københavns Kommune har nu århundredets chance for i samarbejde med Frederiksberg Kommune at få fjernet Bispeengbuen.

På samme tid bør man føre dele af Ladegårdsåen tilbage, så bilister, der kommer fra nord og vil køre ind ad Ågade/Åboulevarden og senere H.C. Andersens Boulevard, i fremtiden bliver ledt i en tunnel under åen, der så vil gøre København og Frederiksberg grønnere og klimasikrere, når åen blotlægges og skaber en rekreativ oase på en vejstrækning, der i dag er massivt trafikeret.

Det er hjerteblod for mig at få gjort Hovedstaden grønnere og derved også tryggere i forhold til klimaforandringer, men i virkeligheden også i forhold til det sociale samvær mellem mennesker, der bare er sjovere og mere harmoniske, når omgivelserne er grønne og trygge.

En tryg hovedstad er prioritet nr. 1 for Dansk Folkeparti

Jeg er som nævnt glad for København og hele vores fantastiske hovedstad, inklusive Frederiksberg og forstæder. Vi har så meget at byde på, men vi har også et alvorligt problem, der virkelig går mig på.

Jeg finder det ganske enkelt utåleligt, at vi nærmest dagligt oplever skyderier, bilbrande og nu også i hyppigere omfang eksplosioner rettet mod Skattestyrelsen, lokalpolitistationer og ikke mindst pizzariaer og restauranter.

Senest har vi måtte opleve, at det amerikanske Udenrigsministerium har udsendt en rejseadvarsel til sine statsborgere, hvori det forklares, at København oplever voldsom ballade og forhøjet brug af våben.

Første gang og permanent udvisning

Det kan vi ganske enkelt ikke acceptere i Dansk Folkeparti; Vi forlanger gaderne tilbage fra banderne og deres uvæsen, hvilket ikke sker blot med venlige ord og fakkeltog! I DF ønsker vi en konsekvent udvisningspolitik af alle udenlandske kriminelle, der bør straksudvises, når de begår vold og anden alvorlig kriminalitet. Første gang og permanent.

Endvidere ønsker vi lange straffe for skydegale bandemedlemmer, de skal ganske enkelt fjernes fra gaderne - og det skal de permanent. En tryg hovedstad kræver også en meget fast og fair udlændingepolitik. Vi ønsker ikke, at flygtninge og indvandrere, der ikke er lovlydige og selvforsørgende, har ophold i Danmark. Vi ønsker derimod at hjemsende udlændinge, der ikke bidrager positivt til det danske samfund, så de ikke ligger os til last.

En tryg hovedstad skal således være grønnere, den skal have mere politi på gader og stræder, hvilket er et kæmpe ønske fra os, og så skal kriminelle grupperinger slås ned med hård hånd af myndighederne. Sidst, men ikke mindst, skal et trygt og grønt København også have plads til, at der bor ældre, der også kan færdes ude i tryghed og sikkerhed således, at hovedstaden bliver et sted, hvor tre generationer kan leve side om side i ro og tryghed.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik