Er kraftigt tatoverede bare ude på at få opmærksomhed?

Den nye serie "Menneskebiblioteket" går tæt på fordomme, og dem vi ikke forstår.

Muffe Vulnuz er tatoveret på 80 procent af kroppen, han har horn i panden, flækket sin tunge (med vilje), og er adskillige gange blevet hængt op i kødkroge. Hvorfor gør han det? Fik han for lidt opmærksomhed som barn? Hvilke fordomme møder han fra andre? Har han fortrudt? I den nye serie ”Menneskebiblioteket” udfordrer TV 2 Lorrys vært John Rahbek sine egne fordomme og låner nogle af dem, der ikke ligner os andre,. Nogle af dem der stikker ud, dem der møder fordomme og mangel på forståelse. I første program, som har premiere på Lorry+ i aften, er det Muffe Vulnuz, som hovedperson.

Se første program helt frit her

I de følgende fem programmer af ”Menneskebiblioteket” låner John Rahbek en roma, en bipolar, en autist, en konvertit og en handicappet.

De menneskelige bogtitler låner John Rahbek på det rigtige Menneskebibliotek. Menneskebiblioteket startede deres udlån af mennesker på Roskilde Festivalen i år 2000 og har siden ved utallige events udlånt mennesker, der på den ene eller den anden måde bliver mødt af fordomme, mangel på forståelse eller simpelthen uvidenhed. I dag er Menneskebiblioteket udbredt til en række lande.

Se et nyt program af ”Menneskebiblioteket” hver tirsdag klokken 22.00 på tv-kanalen Lorry+ eller se det helt frit og uden betaling her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik