Dyr tager på pension til nytår: Heste har det værst

Dyrepensionen, Noah og Naja, har travlt i anledning af nytåret.

På hundepensionen, Noah og Naja, i Store Magleby på Amager er der travlt op til nytår.

Fire ud af fem hunde er rædselsslagne for fyrværkeri. Og stadig flere sender deres hunde på pension i håb om et fredeligere nytår.

Men hundene heldigvis kan beroliges. 

 

quote Jeg trækker gardinerne for, skruer op for lyden på radioen og tænder lyset i hundepensionen. Og så holder jeg øje med, om de bliver bange

Lykke Harms, hundepensionen, Noah og Naja

- Jeg sørger for ro omkring hundene. Jeg trækker gardinerne for, skruer op for lyden på radioen og tænder lyset i hundepensionen. Og så holder jeg øje med, om de bliver bange, siger Lykke Harms, hundepensionen, Noah og Naja, Store Magleby på Amager.

Heste

Men det er ikke kun hunde, der frygter fyrværkeriet. Også katte og heste der bor på pensionen på Amager er bange. Og i modsætning til hunde, så kan heste ikke bare beroliges.

- Fordi det er et flugtdyr, så reagerer de andre heste også og tror, at der er noget reelt at være bange for. Udover det så kan hesten også komme til skade, hvis de bliver alt for vilde og urolige, siger Lykke Harms.

Dyrepensionen i Store Magleby ligger langt fra fyrværkeri, da det er forbudt i landsbyen. Fyrværkeri er nemlig for farligt, da mange huse har stråtag.

Hunde, heste og katte drager på dyrepension i anledning af nytåret.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik