"Dynamit Hari" satser på sprinterkarriere

Sprinteren Kristoffer Hari har gang på gang imponeret med supertider på de korte distancer. Nu håber han, at atletikken kan blive hans levevej.

I morgen skal Danmarks hurtigste løber Kristoffer Hari bevise sit store løbetalent, når han skal deltage i inde-EM i Beograd på 60-meter distancen. 

Det er ikke mere end et par uger siden, løberen fra Taastrup tangerede den danske rekord på distancen i tiden 6,65 sekunder, og nu skal han op mod en flok rutinerede udenlandske konkurrenter.

Nu jagter han drømmen om at komme til at leve af atletikken. 

- Sidste år blev jeg færdig med gymnasietiden på Falkonergården, og nu prøver jeg sporten af for alvor. Senere kan jeg eventuelt starte på ITU med noget softwareudvikling, siger Kristoffer Hari til Politiken og fortsætter, 

- Men forhåbentlig kan jeg med tiden få større sponsorater, så jeg kan leve af atletik på fuldtid. Det er jo nu, jeg skal satse, hvis jeg vil prøve det af og ikke, når jeg er 30 år, siger sprinteren til Politiken.

Kristoffer Hari er stadig et stykke fra verdensrekorden.

Den 19-årige  Kristoffer Hari har bestemt fået kælenavnet "Dynamit Hari" af en grund. Allerede som 15-årig  i 2013 præsterede han verdens næsthurtigste tid nogensinde for 15-årige på 100 meter. 

Siden blev han dog ramt af flere skader, så der gik nogle år, inden han slog den danske rekord på 100-meteren.

På indedistancen 60 meter ligger Hari nummer 14 på den europæiske rangliste. Han løber første gang ved EM i Beograd lørdag formiddag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik