DSB lover bedre kystbane: Vi ansætter flere mekanikere

DSB og Banedanmark lovede forbedringer, da der torsdag aften var borgermøde om problemerne på Danmarks mest benyttede togstrækning.

Frustrerede borgere i Nordsjælland fik torsdag aften luftet deres frustrationer over forsinkelser, nedsat hastighed på togene, manglende information og blokkerede døre. 

DSB og BaneDanmark var mødt op for at svare på de kritiske spørgsmål, og der blev faktisk givet enkelte løfter til pendlerne. 

- En af de væsenltigste udfordringer i efteråret er togenes tilstand, og der har vi nogle konkrete tiltag, blandt andet at ansætte flere håndværkere på vores værksted, så vi kan få repareret togene hurtigere, og få dem i en bedre stand, siger driftsdirektør i DSB Anders Egehus til TV 2 Lorry. 

Og det er noget, der glæder de fremmødte. 

- Vi er rigtigt tilfredse med de svar, vi har fået. Og jeg håber virkelig, at de får gennemført alt det, de nu har lovet os. Så bliver det jo helt fantastisk nu at være pendler i den kollektive trafik, siger Michael Randrupp, der er talsmand for PendlerKlubben Kystbanen.

Det er dog en udtalelse med et forbehold.

- Jeg kan være stærkt bekymret for, at de ikke får gjort noget ved det, siger han. 

 

Disse emner blev drøftet på pendlermødet

Inden mødet i Fredensborg havde Pendlerklubben gjort klart, at de ville have en redegørelse for blandt andet disse problemstillinger. 

- Hvordan bliver togenes hastighed og præcision forbedret

- Hvad skal der ske, når Kystbanen lukkes på grund af broarbejde (herunder indsættelsen af togbusser).

- Hvad er en rimelig pris for pendlerkortet, der fra nytår bliver dyrere.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik