Charmeoffensiv: P-vagter med P-tærter

Parkeringsvagter i København deler P-tærter ud for at markere indførelsen af nye digitale parkeringsautomater.

Rigtig mange bilister har nok et anstrengt forhold til parkeringsvagter. I København vil p-vagterne i den kommende tid gøre en indsats for at bedre det betændte forhold.

I hvert fald deler parkeringsvagterne i dag, fredag, og næste fredag P-tærter ud til parkerende bilister i Indre By i København.

Det sker i anledning af, at Københavns Kommune snart indfører nye digitale P-automater i hele hovedstaden. Betaling for parkering vil i fremtiden ske ved, at man indtaster sit registreringsnummer, og så bliver oplysningerne midligertidigt gemt i en database. 

Læs også: København: Sådan fungerer den billetløse parkering

De digitale betalingsautomater vil blive indført bydel for bydel i København i løbet af februar og marts med start i middelalderbyen den 9. februar.

I april vil beboerlicenserne i Københavns Kommune også blive registreret digitalt. Det betyder, at man ikke længere behøver at placere den karakteristiske hvide licens fra kommunen i forruden. 

P-vagternes opgave bliver fremover at scanne bilens nummerplade, så de kan se, om der er betalt for parkering. Om den nye arbejdsfunktion gør p-vagterne til et mere populært folkefærd, må tiden vise. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik