Casper U Mortensen til FIF: Tak for alt det, I har gjort

En træt men glad landsholdsspiller vendte hjem fra OL i Rio - og havde en særlig hilsen med til sin barndomsklub på Frederiksberg

Med en tung guldmedalje om halsen struttede håndboldspiller Casper U. Mortensen af stolthed, da han tirsdag mødte venner, familie og pressen ved OL-receptionen i Københavns Lufthavn.

- Ja, den er godt tung. Og så er den flot at se på også - så det gør ikke noget, at den vejer så meget, siger landsholdsspilleren til TV 2 Lorry.

Søndag aften vandt de danske håndboldherrer for første gang i historien - og som de aller sidste danske deltagere - guldmedaljer ved de Olympiske Lege i Rio.

Her lykkedes det for landsholdet at fravriste guldfavoritterne Frankring 1. pladsens medalje. Et hold, som de ellers har haft svært ved at slå - også ved denne slutrunde.

- Vi gav os fuldt ud, og det var en kæmpe lettelse, at vi endelig kunne slå de franskmænd. Vi har haft lidt svært ved at slå dem de seneste år. Men når det så endelig skal være, så er det jo fedt, at det sker til en OL-finale, må man sige, siger Casper U. Mortensen.

Efter kampen fejrede de stolte og glade håndboldherrer guldet hjemme på hotellet. Det skyldes både dårligt vejr, og det faktum, at de var godt og grundigt trætte.

- Vi festede og sang i både omklædningsrummet og i bussen. Og så var det noget med at komme hjem på hotellet og tømme Mc Donalds for mad og drikke et par øl og hyggesnakke til langt ud på natten.

Men selvom man er medaljetager og godt brugt efter en hård slutrunde, er der ikke noget med at hvile på laurbærerne, når man er håndboldspiller.

- Jeg bliver her i København hos min familie. Og så møder jeg i min klub i Hanover på fredag, siger fløjspilleren.

Casper U. Mortensen er fra Vanløse og har fået sin sportslige opdragelse i Frederiksberg Idræts Forening. Og dem rettede han en særlig tak til ved hjemkomsten.

- Tusind tak fordi, at I har givet mig den håndboldopdragelse, som jeg har. Det er en klub, som står mit hjerte utrolig nært i og med det er min barndomsklub, siger landsholdsspilleren til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Så kæmpe tak for at jeg er blevet den spiller, som jeg er blevet i dag, siger Casper U. Mortensen


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik