Bronzevinderen Jeanette Ottesen fra Lyngby vendte hjem fra OL

Med bronze om halsen kom Jeanette Ottesen hjem til Danmark, efter at have tilbragt de sidste to uger ved OL i Rio. Og i lufthavnen stod familien klar.

Den mangedobbelte medaljevinder Jeanette Ottesen vendte i dag hjem til København, og denne gang med nyt stykke tungt metal om halsen.

Svømmeren Jeanette Ottesen vandt sammen med de øvrige svømmekvinder Pernille Blume, Mie Ø. Nielsen og Rikke Møller Pedersen medalje i 4 gange 100 meter medley i det Olympiske svømmebassin i Rio De Janiero.

Efter at have været i følelsernes vold under og lige efter finale-ræset, modtog de fire kvinder velfortjent bronze-medaljen, som nu blev båret stolt hjem til Danmark.

I Københavns Lufthavne stod både familie og venner klar til at modtage bronzehelten Ottesen, der i følgeskab med kollegaen Rikke Møller Pedersen.

En tydeligt rørt gudmor til den blonde svømme-kæmpe fra Lyngby stod klar med en stor buket blomster i lufthavnens ankomsthal.

- Det bliver så dejligt at se hende igen nu her. Bare den glæde hun havde i øjnene, da hun fik sin bronzemedalje - det var stort, fortalte Karen Ottesen til TV 2 Lorry.

Også farfar Ottesen var mødt i lufthavnen - og han glædede sig også til at lykønske barnebarnet med metallet.

- Det er sådan set flot gjort, når man tænker på, at de kan jo svømme alle sammen! Det er med at komme i vandet, og det skal altså være nu, ikke?!, lød det lunt fra John Ottesen.

Selv var hovedpersonen da også glad for at være hjemme igen, efter en lang flyvetur. Men til trods for trætte lemmer og brug for god nattesøvn var der glæde og smil hos stjernen.

- Åh, det er dejligt. Jeg har virkelig glædet mig til at komme hjem. Det har været en lang og hård tur, så det er noget af en forløsning at komme hjem, lød det fra Jeanette Ottesen til TV 2 Lorry.

Og ifølge svømmeren, kaster de hjemlige rammer måske også et vist perspektiv over medaljesejren i Rio.

- Det er dejligt at blive fejret. Måske forstår man det lidt mere, når man er hjemme nu, sagde Ottesen.

Foruden familie og venner var store dele af pressekorpset dukket op i Københavns Lufthavne - se lidt mere og få et indtryk af svømmernes hjemvenden i videoen over artiklen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik