Bilist dræbt af skud: Dreng på 16 år skal for en dommer

En mand blev dræbt på Frederiksberg under skudduel mellem biler. 16-årig og 25-årig skal i grundlovsforhør.

En mand er afgået ved døden tidligt fredag morgen, efter at der blev udvekslet skud mellem personer i to biler torsdag aften på Frederiksberg, oplyser politiet.

- Vi har endnu ikke identificeret manden, siger Dan Aakerhjelm Sørensen, der er central efterforskningsleder, fredag morgen. En dreng på 16 år og en mand på 25 er anholdt i sagen.

Se flere billeder fra Local Eyes her

Offeret sad i en VW Tiguan på Peter Bangs Vej, da der torsdag ved 23-tiden blev affyret skud mod ham. Han blev ramt i hovedet og den ene side af kroppen.

LÆS OGSÅ:  Voldsom likvidering: Mand dræbt af skud gennem bilrude

Skuddene blev affyret ud for nummer 121, og området blev straks afspærret af politiet.

Det lykkedes ikke for lægerne at redde den hårdt sårede mands liv, og han blev erklæret død klokken 03.39.

De to anholdte bliver fremstillet for en dommer i Retten på Frederiksberg, oplyser efterforskningslederen. Retsmødet ventes at finde sted efter klokken 12.

Anholdelsen er sket på Roskildevej ikke langt fra gerningsstedet. Dan Aakerhjelm Sørensen kan dog ved nitiden fredag ikke oplyse nærmere om den sigtelse, der er rejst.

Politiet har oplyst, at der også blev skudt fra offerets bil mod en anden bil, som kørte væk.

Der var en række vidner til skudepisoden, som politiet afhører. Vidnerne har indtil videre fortalt, at der er blevet afgivet mindst to skud.

LÆS OGSÅ:  Stor biljagt i Brøndby: To anholdt ved rockerklub

I den seneste tid har der været en række voldsomme episoder med skyderier. Nogle af dem forbindes til en konflikt mellem mænd i bandemiljøet.

Her er gruppen Loyal to Familia tilsyneladende i strid med Black Jackets. Om skuddene og drabet torsdag aften kan forbindes til denne konflikt, er fredag morgen uklart.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik