Bering giver blomster væk til fordel for børnehospice

I dag koster buketterne hos den berømte blomsterhandler ingenting. Til gengæld bliver kunderne bedt om at donere et beløb til Lukashuset i Hellerup.

I dag bestemmer kunderne hos Bering House Of Flowers i indre København helt selv, hvor meget de vil give for en af forretningens smukke blomsterbuketter. 

250 til 300 buketter

Donationerne går ubeskåret til Lukashuset i Hellerup, der er Danmarks eneste børnehospice. 

- Det betyder utrolig meget for os, at nogen vil støtte os og hjælpe os med at skaffe midler, for vi skal stort set selv finde penge til driften af Lukashuset. Det giver os samtidig noget opmærksomhed, der betyder, at folk finder ud af, at vores tilbud findes, så vi kan hjælpe flere, siger hospicechef Thomas Feveile. 

Blomsterne kommer fra Holland og bliver i anledning af initiativet transporteret gratis til København af to grossister fra Københavns Grønttorv. Den kongelige hofleverandør regner med at lange 250 til 300 buketter over disken i dag. Folk har indtil videre doneret alt imellem 40 og 1000 kroner, når de har taget blomster med hjem. Men beløbets størrelse betyder ikke så meget, lyder det fra Bjarne Als, der er indehaver af Bering House Of Flowers.

- For os er det ikke så vigtigt, om folk giver store eller små beløb. Folk skal bare give, hvad de kan og har lyst til. De går ud af døren med samme slags buket. Det her handler om, at alle skal have mulighed for at støtte en god sag, lyder det fra Bjarne Als.

Legetøj og møbler

Forretningen lukker i dag kl. 17.30, og derefter kan indehaver Bjarne Als fortælle, hvor meget de samlede donationer løber op i. Hos folkene bag børnehospicet Lukashuset ved man godt, hvad pengene skal bruges på. 

- Pengene kommer til at gå til legetøj og møbler som for eksempel senge. Vi har brug for alt muligt forskelligt, for vi har børn og unge mellem 0 og 18 år hos os, der jo har vidt forskellige behov. Det handler om, at de skal føles sig godt tilpas. De her donationer har en enorm betydning, siger hospicechef Thomas Feveile.

 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik