Undgå dette sted: Ejendom lukkes ned af fare for bandeangreb

Bandekonflikt har udløst forbud mod adgang til Black Jackets lokaler i Albertslund, oplyser politiet.

En konflikt i bandemiljøet får nu Københavns Vestegns Politi til at udsted et forbud mod enhver adgang til adressen Værkstedsgården 9-11 1. sal i Albertslund.

- Vi vurderer, at der netop nu er en betydelig risiko for, at Black Jackets, der bruger lokalerne på Værkstedsgården 9-11, kan blive angrebet, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi.

Adgangsforbuddet begyndte torsdag klokken 16 og fortsætter indtil videre frem til 2. juni.

Sådan så det torsdag eftermidag ud ved Værkstedsgården i Albertslund.

- Baggrunden for vores vurdering er de seneste dages efterforskning og systematisk indsamling af oplysninger i bandemiljøet, siger politiinspektør Svend Foldager. 

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

I den seneste uge har der været flere skudepisoder i området omkring København, og ifølge politiet har grupperingen Black Jackets og gruppens rivaler været involveret i disse skudepisoder.

- Vi har konkrete efterretninger på, at Black Jackets forbereder sig på angreb. Historisk har politiet erfaring for, at den slags konfliktsituationer i rocker/bandemiljøet kan ende i angreb på klubhuse og tilholdssteder, siger politiinspektør Svend Foldager og fortsætter:

- Det skal vi som politi forhindre, ligesom vi skal sikre borgernes tryghed og sikkerhed. Derfor vælger vi i dag at forbyde adgang til bandens tilholdssted

I ejendommen bor også Albertslund Kommunes hjemmepleje, og i beslutningen for adgangsforbuddet er der også blevet lagt vægt på de kommunalt ansattes sikkerhed.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik