Baby-skelet fundet på loftsrum - nu er der nyt i sagen

Efter mange måneders arbejde opgiver politiet nu at komme videre i sagen om babyskellet på Frederiksberg.

Den 30. august fandt et håndværkerhold et barneskelet i en papkasse i et loftsrum på Frederiksberg på Prinsesse Maries Allé 9-11.

Politiet efterforskede dengang fundet som mistænkeligt.

Siden har de talt med vidner, og retsmedicinere har undersøgt liget.

Nu oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry, at der var tale om et lig af et barn på 39 til 40 fosteruger - altså et helt nyfødt barn.

Derudover oplyser Københavns Politi, at man vurderer, at barnet mest sandsynligt er født i perioden fra 1938 til 1954. Det har man fundet frem til ved hjælp af en kulstof-14-analyse.

Politiet stopper efterforskningen

Men selvom politiet er kommet langt med at efterforske alder og fødselstidspunkt for barnet, vælger man nu at indstille efterforskningen.

Det skyldes, at man ikke kan komme frem til, om barnet døde som følge af en kriminel handling.

- Vi indstiller efterforskningen, fordi vi ikke kan afklare omstændighederne omkring dødsfaldet. Vi ved ikke, hvem barnet er, hvornår præcis det skete, eller under hvilke omstændigheder barn døde, siger Søren Harboe, der er anklager ved Københavns Politi.

- Det kan være en ulykkelig skæbne eller et dødfødt barn, siger han.

Politiet har interviewet beboere, der boede i ejendommen i perioden, men det har ikke hjulpet med at komme tættere på at besvare de mange spørgsmål, der melder sig.

Anklagemyndigheden har derfor besluttet at droppe sagen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik