Aqua D’or-rigmand sætter imponerende Solrød-villa til salg

Ejendommen er 483 kvadratmeter stor og ligger på en grund i Solrød Strand ganske tæt på havet, der skylder ind i Køge Bugt.

Det kræver rigtig ofte et kig til adresserne nord for København, hvis man er på jagt efter et af landets absolut mest eksklusive huse.

Men ikke altid.

Rigmanden Allan Feldt, der står bag vand-giganten Aqua D'or, har nemlig opført en villa af netop den kaliber - og den er lige kommet til salg.

Ejendommen er 483 kvadratmeter stor og ligger på en grund i Solrød Strand ganske tæt på havet, der skylder ind i Køge Bugt.

Det skriver boligsiden Boliga.dk. 

Og her er alt - ALT - hvad bolighjertet kan begære lige fra opvarmet garage til carport.

Fra sortglaseret tegltag til italienske klinkegulve, solcelleanlæg og indbygningsspots.

Fra snedkerlavet køkken til dampbad, spabadekar, au pair-afdeling og indgangsparti med overvågning.

Foruden naturligvis en opvarmet swimmingpool, en udendørs jacuzzi og lounge-terrasse.

Alt dette til en pris - der slår byens øvrige udbudte huse betragteligt. Allan Feldts villa er nemlig kommet til salg til 22 millioner kr.

Solrød Strands dyreste

Med udbudsprisen på den gode side af 20 millioner kr. er ejendommen ikke bare den dyreste udbudte for øjeblikket med over 13 millioner kroner ned til nærmeste forfølger.

For selv om den nuværende udbudspris ikke gør ejendommen til den dyreste udbudte i området nogensinde - er den det alligevel. 

Swimmingpoolen er naturligvis opvarmet, desuden er der en udendørs jacuzzi og lounge-terrasse.
Swimmingpoolen er naturligvis opvarmet, desuden er der en udendørs jacuzzi og lounge-terrasse.
Foto: Kjeldskov & Co.

Den 625 kvadratmeter store villa slog nemlig – ifølge oplysninger fra Boliga - selv rekorden, da Allan Feldt og familie udbød den til salg i 2015 for 24 millioner kr.

Vand, juice og Nakskov

Tilbage i 80'erne introducerede Allan Feldt danskerne for kildevand gennem sin iværksætter-virksomhed Aqua D'or, som han siden hen har solgt til udenlandske virksomheder. 

I dag står Allan Feldt bag virksomheden SEiMEi, der bl.a. producerer bæredygtige juicer under navnet WiSH.

Og det er netop dette projekt, der gør, at familien Feldt har valgt at sætte den store ejendom - som du måske har stiftet bekendtskab med i tv-programmerne 'Kender du typen' og 'Felix jagter vejen til succes' - til salg.

Mæglerkæden Kjeldskov og Co. der har huset til salg, oplyser nemlig til Boliga, at familien ønsker at flytte nærmere den WiSH-juicefabrik, de er i gang med at opbygge i Nakskov på Lolland.

Se boligen her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik