Dreng tvunget til dyresex: Politiet fik anonymt tip

I dag begyndte retssagen mod to kvinder, der er tiltalt for at mishandle en 8-årig dreng og hans mor på et bordel i Helsinge.

To kvinder er tiltalt for menneskehandel, mishandling, ulovlig tvang, frihedsberøvelse, vold og trusler af en mor og hendes 8-årige søn.

Det var et anonymt telefonisk tip, der i juli 2016 førte til, at politiet kunne begynde efterforskningen af sagen.

Det fortalte sagens anklager, Margit Wegge, da hun fredag i Retten i Helsingør opremsede de mange anklager mod den to tiltalte kvinder. En 35-årig dansker og en 46-årig kvinde fra Thailand.

Imens anklagerne blev læst op, sad den thailandske kvinde, der har langt mørkt hår, stille. Det samme gjorde den kortklippede mørkhårede dansker, der indimellem trak på smilebåndet. Det skriver Ritzau. 

Drengen blev tvangsfjernet

Efter det anonyme tip i juli dukkede politiet sammen med kommunen op ved  huset på Nygade i Helsinge. Her mødte politiet de to tiltalte kvinder samt den thailandske mor, hendes søn og en fjerde kvinde.

Politiet undersøgte huset, og kommunen tvangsfjernede drengen. Det var dog først i midten af september, at politiet mente at have tilstrækkelige beviser mod de tiltalte kvinder.

I løbet af efterforskningen i sagen ransagede politiet flere gange huset i Helsinge, hvor politiet mener, at de to tiltalte kvinder i over et år tvang en thailandsk kvinde til at prostituere sig og mishandlede kvindens søn.

Ved den sidste ransagning fandt politiet blandt andet en nedgravet telefon i haven.

De tiltalte blev varetægtsfængslet 17. september og har været fængslet siden. De nægter sig begge skyldige i samtlige anklager.

Listen af anklager mod kvinderne er lang. Ifølge anklageren har begge kvinder tvunget den thailandske mor til at prostituere sig i huset i Helsinge.

De skal også have slået og sparket drengen, mens han var nøgen, tvunget ham til at gå i dametøj og låst ham inde i et skur i to dage.

Den danske kvinde har, ifølge anklageren, også tvunget drengen til at slikke på en hunds kønsdele. Desuden skal hun have spyttet og trampet på den thailandske mor.

Der er afsat syv dage til retssagen, og der skal afhøres ti vidner.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik