Al togdrift indstillet i København: Personer løber på skinnerne

To kvinder er set gå på banelegemerne i København torsdag middag. Politiet har sat ind, og derfor er al togdrift nu indstillet.

OPDATERET: 

Togdriften er genoptaget, meddeler Københavns Politi.

 

Original artikel:

- Der er set to kvinder løbe rundt nede på skinnerne, siger den Centrale Vagtchef hos Københavns Politi, Erik Gøtje Larsen, til TV 2 Lorry.

Episoden har medført, at al togdrift er indstillet i hovedstaden i et endnu ukendt tidsrum.

- Vi ved endnu ikke, hvornår der bliver åbnet op igen. Men vi skal ikke have politiet til at rende rundt nede i tunnellerne omkring Vesterport og Nørreport, mens der kører tog, siger Vagtchefen.

Københavns Politi har modtaget en anmeldelse for kort tid siden om, at to kvinder er blevet set gå rundt på banelegemerne mellem Vesterport Station og Nørreport Station.

- Vi har pågrebet den ene, men det er alt, hvad jeg ved, siger Erik Gøtje Larsen, og fortæller samtidig, at der ikke er nogen tidshorisont for, hvor længe der går, før togdriften bliver genoptaget.

- De plejer at arbejde hurtigt, men det er klart, at vi skal have fundet den sidste kvinde først, siger Vagtchefen til TV 2 Lorry.

- Vi har kun fundet den ene, den anden er forsvundet.

- Men vi har netop meddelt DSB, at vi åbner for togdriften igen. Vi har gennemsøgt tunnellerne, men kvinden må være stukket af i en anden retning, siger Erik Gøtje Larsen til TV 2 Lorry.

Politiet påbegynder nu en nærmere efterforskning for at afdække, hvorfor kvinderne løb på banelegemerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik