AGF-træner: FCK optræder toparrogant før pokalfinale

Torsdag spilles finalen i DBU Pokalen, men allerede dagen før kampstart langer AGFs træner Glen Riddersholm hårdt ud efter FC København.

Århus-træneren Glen Riddersholm er sur på det københavnske tophold FC København dagen før pokalfinalen i DBU Pokalen skal spilles torsdag i Parken.

AGF-trænerens sure opstød skyldes, at københavnerne er arrogante og tvinger klubben til at træne i Helsingør dagen før kampen. Det skriver Ritzau.

Foruden de forringede forberedelses-faciliteter er Riddersholm også skuffet over, at klubberne ikke, traditionen tro, kan afholde et fælles pressemøde onsdag eftermiddag. Aflysningen af pressemødet skyldes koks i kommunikationen og træningstiderne forud for pokalbraget.

 - På dansk fodbolds vegne ærgrer jeg mig over, at FC København tilsyneladende ikke kan overholde en simpel aftale.

 - FCK optræder toparrogant. Klubben burde holde sig for god til at gøre den slags. Den burde være så meget ovenpå og for fin til den slags. Ikke mindst når man ser på styrkeforholdet mellem de to klubber, lyder det fra Riddersholm, der fortsætter:

- Vi sagde begge ja til pressemøde klokken 15, og så er det da træls, at Ståle Solbakken pludselig ændrer vores aftale, siger Riddersholm til Aarhus Stiftstidende.

- Men vi vil ikke lade os provokere. Den her optræden vil kun øge vores motivation. Men det er da træls, også for tv, som var klar til at transmittere fra pressemødet, siger Riddersholm.

Hos FCK afviser pressechef Jes Mortensen beskyldningerne og understreger, at det "absolut ikke er ment som en provokation".

- Når AGF ikke kan få lov til at træne i Parken, så er forklaringen både enkel og kedelig. Det handler alene om, at vi vil sikre, at banen er i optimal stand til finalen, fastslår Jes Mortensen til Ritzau.

I stedet for et fælles pressemøde, afholder AGF pressemøde onsdag klokken 14 i Parken og træner i Helsingør klokken 17.

FCK ankommer dernæst til et nyt pressemøde i samme lokale klokken 17.30 efter en træning klokken 15 på Frederiksberg.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik