Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

Ugens hverdagsmad: Kyllingeschnitzel med mango/nektarinkompot og linguini
 
Mere information

Ugens hverdagsmad: Kyllingeschnitzel med mango/nektarinkompot og linguini

18-01-12 09.19

Kromans råd til mad |
2 personer


1 kyllingebryst
1 mangofrugt
2 nektariner
1 pakke frisk linguini (tynde strimler)
1 tomat
1 forårsløg
¼ agurk
¼ gul squash
Lidt frisk estragon
Lidt frisk mynte
¼  citron
Rasp – gerne thailandsk panko rasp
Mel
1 æg
Olie
Salt

Skær agurk (uden kerner), tomat (uden skind og kerner) og squashen i små fine tern. Kom dem op i en skål og tilsæt 2 – 3 spsk. olie, salt og finthakket frisk estragon. Skålen skal være stor nok til at rumme den kogte linguini, så det hele kan blandes i skålen lige før servering.

Skær stenen ud af mangoen og skræl den. Skær den i tynde strimler på ca. 5 mm. Tag stenen ud af nektarinen og skær den i tynde filetter. Varm frugtblandingen ved svag varme på en tør pande sammen med tomatkernerne, chili og lidt citronsaft. Lige før servering tilsættes lidt knust hvidløg og fintsnittet mynte.

Kyllingebrystet deles i to lige tykke stykker på den flade led (horisontalt) og vendes først i mel, dernæst i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steg kyllingeschnitzlerne gyldne i fedtstof på en middelvarm pande.

Anretning:

Kog den friske pasta al dente og kom den op i skålen med grønsagsblandingen. Mix det hele rundt og læg en portion på tallerknen sammen med en kyllingschnitzel og lun frugtkompot.

 



Kromans råd til mad - Seneste