Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>


Lounge - Ekstra
Lynstegt laks med mangosalsa Kokostrøfler Sommercocktails Sprød laksecarpaccio Sød og sund jordbærtærte Farverige chokoladekugler Grillet aubergine med tunsauce Varm hummer med rosa pebersauce Chokoladekage med rom og chili Torsk, kapers og bladselleri Helstegt kylling "butterfly”med Karl Johan og havtorn Mamsens æblekage Blomkålspizza Fiskemousse på selleribøf English Muffins Kylling med bagte rabarber og agurke-radisesalat Thai-inspireret kyllingesuppe med varme krydderier og grillet ingefær Stegt mørksej - serveret med sorte ris og wakametang Dampet rokkevinge med bacon og kapers Spinat-bygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser Aladdins overflod Rå chokoladekage Frisk makrel i rød sauce Cheesecake-marmorerede brownies Agurkesuppe med yoghurt og grillet fjæsing Hornfisk-rillette med dampet asparges og ramsløgspesto Dampet bulgur med urter og muslingeragout Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg Stegt smelt med wasabi-sauce Laksefrikadeller og salat med stenbiderrogn Stegt rødfisk med chili/vanilje-sauce Stegt torskerogn med grøn mojo-sauce og stegte rodfrugter Grisesylte med karry, chili og allehånde Julekonfekt Hindbærmuffins med hindbærmarengs Stegt fasanbryst med druer og korender Stegt andebryst med kvæde- og butternut-chutney Grøn kærlighed Ovnstegt makrel med efterårsgrønsager, paradisæbler, simonekål og jordskokker Chok'o'orange Stegt kalvelever med rød garniture Hotdogs med rå sauerkraut Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke Rabarberglaserede kartofler Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner Sprødstegte poussiner med sukkerærter og kartofler i estragon- og anjos-sauce Hot Noodles Instant til 2 Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør Joseph Sinaki tilbereder lam med bladselleri Slip slikket! Umahro Cadogan laver alternative søde sager Jan Hurtigkarl laver porre- og jordskok-suppe med karry og brødcroutoner Okseragout af Søren Ejlertsen Søren Ejletsen tilbereder forårsruller og bønnesalat Umahro Cadogan tilbereder alternativ julemad Jan Hurtigkarl tilbereder dampet skærising med østers i persillesky Krydderkage (Raw Cake) af Caroline Fibæk Jan Hurtigkarl tilbereder vildandebryst med tranebær og perleløg Paul Cunninghams Apple Pie Jan Hurtigkarl tilbereder stegt fjæsing Markus Grigo bager chokoladekage Jan Hurtigkarl tilbereder braiseret kalveskank Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine Søren Ejlertsen tilbereder skinkewok med persillerødder og majs
Hotdogs med rå sauerkraut
 
Mere information

Hotdogs med rå sauerkraut

17-06-11 11.04

Lounge |
Fra Lounge på Lorry+, torsdag 16. juni 2011

Tilberedning: 10 minutter

2 vege-pølser
2 fuldkornsbrød
1 bæger sauerkraut
1 forårsløg med top
Ketchup
Evt. sennep og din favoritsauce

Varm en pande op med lidt olie og steg pølserne gyldne og gennemvarme.

Varm hotdogbrødene på en brødrister.

Snit forårsløget i fine ringe.

Flæk brødene, kom pølse, ketchup, sennep og sauerkraut i og nyd!

Hvis du selv har lyst til at lave sauerkraut har du opskriften her:

200 g hvidkål
1 dl eddike
2 spsk rørsukker
1 tsk spidskommen
1 tsk rosenpeber
Salt og peber

Lun kartoffelsalat med gourmetbønner og rucola

Tilberedning: 30 minutter

1 kg nye kartofler
1 bundt gourmetbønner
2 forårsløg med top
½ bakke rucola
3 spsk. olivenolie
¼ citron, saft
1-2 fed hvidløg
Evt. 2 tsk. sennep
Havsalt og peber

Skur kartoflerne og kom dem i en gryde. Tilsæt kogende vand og 2 spsk salt, kom låg på og kog i ca. 10 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække færdig i vandet. Tag ca. halvdelen fra til dag 3.
Nip bønnerne og skær dem i mindre stykker. Snit forårsløgene i tynde ringe. Skyl og afdryp rucola.

Lav en dressing af, citronsaft, hvidløg, sennep, salt og peber og pisk olien i.

Hæld vandet fra kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte. Vend med dressingen og lad dem smovse og suge den til sig.

Damp bønnerne i lidt kogende vand med salt. Vend kartoflerne med de dampede bønner, forårsløg og rucola og smag til med salt og kværnet sort peber.

Server kartoffelsalaten lun. 

 



Lounge - seneste
1 2 Næste