Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

Hotdogs med rå sauerkraut
 
Mere information

Hotdogs med rå sauerkraut

17-06-11 11.04

Lounge 1 |
Fra Lounge på Lorry+, torsdag 16. juni 2011

Tilberedning: 10 minutter

2 vege-pølser
2 fuldkornsbrød
1 bæger sauerkraut
1 forårsløg med top
Ketchup
Evt. sennep og din favoritsauce

Varm en pande op med lidt olie og steg pølserne gyldne og gennemvarme.

Varm hotdogbrødene på en brødrister.

Snit forårsløget i fine ringe.

Flæk brødene, kom pølse, ketchup, sennep og sauerkraut i og nyd!

Hvis du selv har lyst til at lave sauerkraut har du opskriften her:

200 g hvidkål
1 dl eddike
2 spsk rørsukker
1 tsk spidskommen
1 tsk rosenpeber
Salt og peber

Lun kartoffelsalat med gourmetbønner og rucola

Tilberedning: 30 minutter

1 kg nye kartofler
1 bundt gourmetbønner
2 forårsløg med top
½ bakke rucola
3 spsk. olivenolie
¼ citron, saft
1-2 fed hvidløg
Evt. 2 tsk. sennep
Havsalt og peber

Skur kartoflerne og kom dem i en gryde. Tilsæt kogende vand og 2 spsk salt, kom låg på og kog i ca. 10 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække færdig i vandet. Tag ca. halvdelen fra til dag 3.
Nip bønnerne og skær dem i mindre stykker. Snit forårsløgene i tynde ringe. Skyl og afdryp rucola.

Lav en dressing af, citronsaft, hvidløg, sennep, salt og peber og pisk olien i.

Hæld vandet fra kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte. Vend med dressingen og lad dem smovse og suge den til sig.

Damp bønnerne i lidt kogende vand med salt. Vend kartoflerne med de dampede bønner, forårsløg og rucola og smag til med salt og kværnet sort peber.

Server kartoffelsalaten lun. 

 



Seneste 10 udsendelser