Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>


Lounge - Ekstra
Lynstegt laks med mangosalsa Kokostrøfler Sommercocktails Sprød laksecarpaccio Sød og sund jordbærtærte Farverige chokoladekugler Grillet aubergine med tunsauce Varm hummer med rosa pebersauce Chokoladekage med rom og chili Torsk, kapers og bladselleri Helstegt kylling "butterfly”med Karl Johan og havtorn Mamsens æblekage Blomkålspizza Fiskemousse på selleribøf English Muffins Kylling med bagte rabarber og agurke-radisesalat Thai-inspireret kyllingesuppe med varme krydderier og grillet ingefær Stegt mørksej - serveret med sorte ris og wakametang Dampet rokkevinge med bacon og kapers Spinat-bygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser Aladdins overflod Rå chokoladekage Frisk makrel i rød sauce Cheesecake-marmorerede brownies Agurkesuppe med yoghurt og grillet fjæsing Hornfisk-rillette med dampet asparges og ramsløgspesto Dampet bulgur med urter og muslingeragout Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg Stegt smelt med wasabi-sauce Laksefrikadeller og salat med stenbiderrogn Stegt rødfisk med chili/vanilje-sauce Stegt torskerogn med grøn mojo-sauce og stegte rodfrugter Grisesylte med karry, chili og allehånde Julekonfekt Hindbærmuffins med hindbærmarengs Stegt fasanbryst med druer og korender Stegt andebryst med kvæde- og butternut-chutney Grøn kærlighed Ovnstegt makrel med efterårsgrønsager, paradisæbler, simonekål og jordskokker Chok'o'orange Stegt kalvelever med rød garniture Hotdogs med rå sauerkraut Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke Rabarberglaserede kartofler Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner Sprødstegte poussiner med sukkerærter og kartofler i estragon- og anjos-sauce Hot Noodles Instant til 2 Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør Joseph Sinaki tilbereder lam med bladselleri Slip slikket! Umahro Cadogan laver alternative søde sager Jan Hurtigkarl laver porre- og jordskok-suppe med karry og brødcroutoner Okseragout af Søren Ejlertsen Søren Ejletsen tilbereder forårsruller og bønnesalat Umahro Cadogan tilbereder alternativ julemad Jan Hurtigkarl tilbereder dampet skærising med østers i persillesky Krydderkage (Raw Cake) af Caroline Fibæk Jan Hurtigkarl tilbereder vildandebryst med tranebær og perleløg Paul Cunninghams Apple Pie Jan Hurtigkarl tilbereder stegt fjæsing Markus Grigo bager chokoladekage Jan Hurtigkarl tilbereder braiseret kalveskank Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine Søren Ejlertsen tilbereder skinkewok med persillerødder og majs
Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke
Foto: TV2/Lorry
 
Mere information

Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke

06-05-11 12.31

Lounge |
Fra Lounge på Lorry+, torsdag den 5. maj.

1 kg nye kartofler
1 lille bundt løvstikke
Revet skal og saft af 2 citroner
Lidt smør eller rapsolie
400 g hornfisk i filet med skind
Lidt rugmel
Olivenolie til stegning
Havsalt og friskkværnet peber

Skur kartoflerne og kog dem i 10 minutter sammen med havsalt, 1 stilk løvstikke og skallen af ½ citron – skær et par lange strimler med en tyndskræller. Lad herefter kartoflerne trække i 5-10 minutter, til de er møre, men stadig faste.

Pluk løvstikkebladene og vend dem med kartoflerne sammen med lidt frisk smør eller rapsolie.

Gå fiskefileterne efter for ben og finner, skær evt. overskydende skind af. Del fileterne i ca. 10 cm lange stykker. Fordel saft og skal af den ene citron og havsalt og friskkværnet peber på fileterne. Fold fileterne sammen og lad dem trække i 10 minutter.

Vend de foldede fisk i melet og steg dem ved middel varme i olivenolie eller en blanding af olivenolie og smør. Steg dem i ca. 6 minutter på hver side.

Løgsalat

500 g tomater
1 agurk
3 rødløg
1 hvidløg 
½ frisk chili (gem den anden halvdel til fredag)
Evt. ½ tsk stødt koriander og ½ tsk paprika
Havsalt og friskkværnet peber

Skyl og skær imens tomaterne og agurken i tern. Pil og skær rødløget i fine ringe og hak hvidløg og chili fint. Vend løg, tomater, agurk, chili og hvidløg sammen med skal af ½ og saft af 1 citron, havsalt, olivenolie, friskkværnet peber samt evt. stødt koriander og paprika.

Smag løgsalaten til og server den med den sprøde hornfisk og de kogte nye kartofler vendt med masser af løvstikke.



Lounge - seneste
1 2 Næste