Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>


Lounge - Ekstra
Kokostrøfler Sommercocktails Sprød laksecarpaccio Sød og sund jordbærtærte Farverige chokoladekugler Grillet aubergine med tunsauce Varm hummer med rosa pebersauce Chokoladekage med rom og chili Torsk, kapers og bladselleri Helstegt kylling "butterfly”med Karl Johan og havtorn Mamsens æblekage Blomkålspizza Fiskemousse på selleribøf English Muffins Kylling med bagte rabarber og agurke-radisesalat Thai-inspireret kyllingesuppe med varme krydderier og grillet ingefær Stegt mørksej - serveret med sorte ris og wakametang Dampet rokkevinge med bacon og kapers Spinat-bygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser Aladdins overflod Rå chokoladekage Frisk makrel i rød sauce Cheesecake-marmorerede brownies Agurkesuppe med yoghurt og grillet fjæsing Hornfisk-rillette med dampet asparges og ramsløgspesto Dampet bulgur med urter og muslingeragout Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg Stegt smelt med wasabi-sauce Laksefrikadeller og salat med stenbiderrogn Stegt rødfisk med chili/vanilje-sauce Stegt torskerogn med grøn mojo-sauce og stegte rodfrugter Grisesylte med karry, chili og allehånde Julekonfekt Hindbærmuffins med hindbærmarengs Stegt fasanbryst med druer og korender Stegt andebryst med kvæde- og butternut-chutney Grøn kærlighed Ovnstegt makrel med efterårsgrønsager, paradisæbler, simonekål og jordskokker Chok'o'orange Stegt kalvelever med rød garniture Hotdogs med rå sauerkraut Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke Rabarberglaserede kartofler Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner Sprødstegte poussiner med sukkerærter og kartofler i estragon- og anjos-sauce Hot Noodles Instant til 2 Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør Joseph Sinaki tilbereder lam med bladselleri Slip slikket! Umahro Cadogan laver alternative søde sager Jan Hurtigkarl laver porre- og jordskok-suppe med karry og brødcroutoner Okseragout af Søren Ejlertsen Søren Ejletsen tilbereder forårsruller og bønnesalat Umahro Cadogan tilbereder alternativ julemad Jan Hurtigkarl tilbereder dampet skærising med østers i persillesky Krydderkage (Raw Cake) af Caroline Fibæk Jan Hurtigkarl tilbereder vildandebryst med tranebær og perleløg Paul Cunninghams Apple Pie Jan Hurtigkarl tilbereder stegt fjæsing Markus Grigo bager chokoladekage Jan Hurtigkarl tilbereder braiseret kalveskank Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine Søren Ejlertsen tilbereder skinkewok med persillerødder og majs
Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner
 
Mere information

Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner

31-03-11 12.19

Lounge |
Fra Lounge på Lorry+, 31. marts 2011

Opskrifterne er til 4 personer

Tilberedning: 15 minutter

2 pakker gnochetti
100 g løg
2-3 fed hvidløg
2 courgetter
½ bakke feldsalat
Olivenolie og lidt eddike, gerne æble eller balsamico
Skal af 1 citron
80-100 g revet parmesan
Salt og peber

 

Kog 2 liter vand, til gnochetti, i en elkedel og hæld det i en stor gryde.

Hak løg og hvidløg fint. Flæk courgetterne på langs og skær dem i tynde skiver. Skær 4-5 brede bånd af den gule citronskal med en kartoffelskræller.

Riv parmesanost på rivejernet.

Sauter løg og hvidløg, i olivenolie i en dyb pande, til bløde og klare. Tilsæt courgetter og bånd af citronskal og sauter til courgetterne er bløde og møre. Krydr med salt og peber.

Skyl og afdryp feldsalaten. Dryp med lidt olie, eddike og krydr med salt og peber.

Salt vandet og kog gnocchien i vandet, i et par minutter – til de flyder op på overfladen.

Tag dem op af vandet med en hulske og kom dem i gryden til courgetterne. Sørg for af få ca. 1,5 dl af kogevandet med over i gryden. Tilsæt reven parmesan, sluk for varmen og vend rundt.

Smag til med salt og kværnet sort peber og servér straks med feldsalat.


Aubergine med honning-tomater og parmesan

Tilberedning: 20 minutter

1 aubergine
2 fed hvidløg
salt, olivenolie
1 bakke specialtomater
1-2 spsk. eddike, gerne balsamico eller æble
1-2 spsk. flydende honning
½ bakke feldsalat
ca. 50 g parmesan
 
Del auberginen i kvarte. Rist dem i rigeligt olie på en varm pande. Skær hvidløgene i tynde skiver og kom dem med på panden, når auberginen har fået lidt farve – det tager nok 7-8 minutter. Krydr med salt.

Rist imens tomaterne i lidt olivenolie på en varm pande, de skal bare lige være varme. Kom eddike og honning på og lad den smelte om tomaterne. Krydr med salt. Skyl feldsalaten og dryp af.

Anret de gyldne auberginer toppet med varme tomater, feldsalat og revet parmesan. Servér straks.



Lounge - seneste
1 2 Næste