Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>


Lounge - Ekstra
Lynstegt laks med mangosalsa Kokostrøfler Sommercocktails Sprød laksecarpaccio Sød og sund jordbærtærte Farverige chokoladekugler Grillet aubergine med tunsauce Varm hummer med rosa pebersauce Chokoladekage med rom og chili Torsk, kapers og bladselleri Helstegt kylling "butterfly”med Karl Johan og havtorn Mamsens æblekage Blomkålspizza Fiskemousse på selleribøf English Muffins Kylling med bagte rabarber og agurke-radisesalat Thai-inspireret kyllingesuppe med varme krydderier og grillet ingefær Stegt mørksej - serveret med sorte ris og wakametang Dampet rokkevinge med bacon og kapers Spinat-bygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser Aladdins overflod Rå chokoladekage Frisk makrel i rød sauce Cheesecake-marmorerede brownies Agurkesuppe med yoghurt og grillet fjæsing Hornfisk-rillette med dampet asparges og ramsløgspesto Dampet bulgur med urter og muslingeragout Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg Stegt smelt med wasabi-sauce Laksefrikadeller og salat med stenbiderrogn Stegt rødfisk med chili/vanilje-sauce Stegt torskerogn med grøn mojo-sauce og stegte rodfrugter Grisesylte med karry, chili og allehånde Julekonfekt Hindbærmuffins med hindbærmarengs Stegt fasanbryst med druer og korender Stegt andebryst med kvæde- og butternut-chutney Grøn kærlighed Ovnstegt makrel med efterårsgrønsager, paradisæbler, simonekål og jordskokker Chok'o'orange Stegt kalvelever med rød garniture Hotdogs med rå sauerkraut Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke Rabarberglaserede kartofler Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner Sprødstegte poussiner med sukkerærter og kartofler i estragon- og anjos-sauce Hot Noodles Instant til 2 Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør Joseph Sinaki tilbereder lam med bladselleri Slip slikket! Umahro Cadogan laver alternative søde sager Jan Hurtigkarl laver porre- og jordskok-suppe med karry og brødcroutoner Okseragout af Søren Ejlertsen Søren Ejletsen tilbereder forårsruller og bønnesalat Umahro Cadogan tilbereder alternativ julemad Jan Hurtigkarl tilbereder dampet skærising med østers i persillesky Krydderkage (Raw Cake) af Caroline Fibæk Jan Hurtigkarl tilbereder vildandebryst med tranebær og perleløg Paul Cunninghams Apple Pie Jan Hurtigkarl tilbereder stegt fjæsing Markus Grigo bager chokoladekage Jan Hurtigkarl tilbereder braiseret kalveskank Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine Søren Ejlertsen tilbereder skinkewok med persillerødder og majs
Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør
 
Mere information

Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør

10-03-11 13.51

Lounge |
Fra  Lounge på Lorry+, 9. marts


2 personer


1 ørred 7 – 800 g
2 gulerødder
1 persillerod
1 porre
½ spidskål
1 fed hvidløg
Citronskal fra ½ citron
100 g smør 
1 lille stykke frisk peberrod
Citronsaft
Lidt olivenolie
 

Ørreden befris for skæl og skæres i filet. Ben skæres og trækkes ud .
 
Strimmel af gulerødder – persillerod – porre  steges på panden i smør med citronskal og hakket hvidløg. Smages til med salt og pebermølle. 
 
Skiver af spidskål steges i olivenolie på pande. Læg ørredfileterne  på panden med skindsiden nedad – de steges kort tid, 4 – 5 minutter ved jævn god varme.
 
Hvorefter kålen vendes og steges færdig, krydres og tages af. Når ørredfileterne er sprøde, vendes de hurtigt om og steges 10 – 15 sek. længere og tages af. 
 
Anrettes med de sauterede strimler af grønsager samt peberrodssmør:

Smør skæres i tynde skiver. Når det er tempereret, røres det med salt, citronsaft og til sidst friskrevet peberrod.
 



Lounge - seneste
1 2 Næste