40 narkopåvirkede bilister sigtet ved politirazzia

Stor færdelsaktion på Christianshavn. Politiet overrasket over antallet af narkopåvirkede bilister.

Nok var målet at fange narko- og spirituspåvirkede bilister, da københavns Politi mandag eftermiddag og aften gennemførte en razzia på Christianshavn. Tæt på Christiania.

Men politiet er alligevel overrasket over omfanget af, hvor mange de måtte sigte for at køre rundt i narkopåvirket tilstand. 

40 bilister blev sigtet, mens en enkelt er sigtet for at køre i beruset tilstand, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelse:

- Vi ser typisk, at folk kommer kørende i bil til Pusher Street, går ind og køber en joint, ryger den og herefter kører derfra, og det er en rigtig dårlig idé, siger politikommissær Kristian Rohdin, operativ leder i Task Force Pusherstreet.

Kristian Rohdin advarer også fremtidige kunder i Pusher Street om, at der er stor risiko for at blive opdaget med en indkøbt klump hash eller en pose pot på sig.

Ved aktionen blev  90 personer opdaget med hash i lommerne.  Lige som der også blev fundet lidt kokain.

- Vi håber med denne indsats at gøre det uattraktivt at handle i Pusher Street, fordi risikoen for at blive fundet i besiddelse af hash omkring Christiania er stor, siger Kristian Rohdin.

Udover narko- og spiritussigtelserne sigtede politiet desuden otte for at køre bil uden at have erhvervet kørekort. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik