Jordens Søjler som musical på Østre Gasværk

Fra oktober næste år kan Maria Lucia og Laus Høybye opleves som Aliena og Jack i en musical-udgave af Kenn Folletts super-bestseller.

En af de største bestsellere i nyere tid bliver nu opsat som musical på Østre Gasværk Teater i København.

Teatret har således sikret sig rettighederne til musicalversionen af Kenn Folletts Jordens Søjler fra 1991.

- Jeg troede, det var uopnåeligt - men Jordens Søjler ville være den ultimative forløsning af Østre Gasværk Teaters rum, så vi tog handsken op og kontaktede Ken Follett. Jeg er helt på halen over, at han bifalder idéen, tror på det og har givet os teaterrettighederne som de første i verden, siger Pia Jette Hansen, der er direktør på Østre Gasværk Teater.

Musicalen får verdenspremiere den 12. oktober 2016.

Maria Lucia får hovedrollen som Aliena. Hun kommer til at spille over for Laus Høybye - som Jack - i en historisk kærlighedsfortælling med 25 medvirkende og fuldt orkester.

Musicalen bliver en 'megasatsning' som i størrelse kommer til at overgå, hvad der er lavet på Østre Gasværk i flere år, lyder det fra teatret.

Kenn Follett skal efter sigende have givet rettighederne til Østre Gasværk efter at have set teatrets opsætning af Skammerens Datter.

- Jeg er henrykt over, at Jordens Søjler - min mest populære bog - bliver en dansk musical. Jeg har været i København mange gange, og jeg ser frem til at komme tilbage i efteråret 2016 for at besøge Østre Gasværk Teater til verdenspremieren på musicalen Jordens Søjler, siger Kenn Follett.

Kenn Folletts bøger - heriblandt Jordens Søjler - har i alt solgt omkring 130 millioner eksemplarer verden over. Alene i Danmark er der solgt over en million eksemplarer af forfatterens bøger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik