Endnu en storm på vej: Den skal hedde Gorm

Weekendens varslede storm har allerede fået sit navn. Den skal hedde Gorm. Og Gorm skal man passe på søndag aften, hvis man bor Amager eller på kysten langs med Nordsjælland.

Endnu en storm har meldt sin ankomst over det danske landskab søndag aften.

Og selvom det primært er den jyske vestkyst, der må stå for skud, siger meteorolog hos TV 2 Vejret, at man også skal være opmærksom på stormen her i TV 2 Lorrys område.

- Selvom det sandsynligvis bliver værst i Jylland, er der fare for vindstød af stormstyrke. Især vil nordkysten, Køge Bugt og sandsynligvis også Amager stå for skud, fortæller Thomas Mørk og forsætter,

- Det bliver blæst fra sydvest, det betyder at store dele af Nordsjælland og København er ikke i farezonen, men der hvor vinden kommer lige fra vandet, kan man blive ramt. Især yderste klitrække fra Gilleleje til Hundested og så Amager.

- Så det er en god ide at få sikret alle løse ting, man har stående udenfor, opfordrer Thomas Mørk.

Derudover fortæller metrologen, at denne storm formentlig kommer til at hedde Gorm.

Danmark begyndte at navngive storme i 2013, og ind til videre er vi blevet ramt af Allan, Bodil, Carl, Dagmar, Egon og Freja.

Navnet skal kunne fungere på både dansk og svensk, da Danmark og Sverige er blevet enige om at anvende de samme stormnavne.

Navnet Gorm betyder i øvrigt 'den der kun frygter guderne'.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik